Hoera! Je hebt een tuinhuisje. Wellicht is het een lang gekoesterde droom, wellicht zat het tuinhuisje bij het huis dat je hebt gekocht. Nu is het de hoogste tijd om tuinhuisjes in te richten naar een setting die bij je past. In dit artikel lees je vier ideeën om je tuinhuisje helemaal jou te maken!

Een plek om te klussen in de tuin

Misschien is het tuinhuisje voor jou de ideale plek om te klussen. Maak aan de wand een pegboard waar je gereedschap aan kunt hangen en zorg voor een goede tafel waarop je kunt klussen. Zorg dat de ruimte goed geïsoleerd is wanneer je er in de winter wilt werken. Ook handig: elektriciteit. Zo kun je je elektrische gereedschap gemakkelijk aansluiten en aan de slag gaan. Wellicht is jouw tuinhuisje ook de plek waar jij de middelen bewaard die je gebruikt voor tuinieren. Maak leuke planken met potjes, zaadjes en tuingereedschap. Zie jij het al voor je?

Een plek om te ontspannen

Heeft jouw tuinhuisje grote ramen? Mooi. Dan is dit nu je plek om te ontspannen. Isoleer de ruimte, plaats een mooie laminaatvloer, schilder de wanden en plaats een lekkere stoel. Zorg voor een zitgelegenheid in de richting van het mooiste uitzicht. Versier de ruimte met potten, planten en mooie woonaccessoires. Heb jij al zin om van jouw tuinhuisje de ruimte van je dromen te maken?

Tuinhuisje bloempotten

Een creatieve werkplek

Ben je graag creatief bezig? Maak van het tuinhuisje je eigen atelier. Hoe geweldig is het om deze ruimte in te richten met een verfezel, een boetseerstoel, een lekkere bank om in te ploffen en ruimte voor al je verf, kwasten en ander creatief materiaal. Als deze ruimte geen inspiratie biedt, dan weten wij het ook niet meer. Ook voor de creatieve werker achter een bureau is een tuinhuisje fantastisch: plaats een bureau, een goede stoel, zorg voor een goede internetverbinding en je bent klaar om te gaan. Het mooiste van alles: aan het eind van de werkdag trek je de deur achter je dicht. Klaar om te gaan en je werkdag is voorbij!

Een plek om te eten

Tuinhuisjes kunnen ook een terras hebben. Hierdoor heb jij een prettige overdekte plek om te kunnen lunchen, barbecueën of om te ontspannen. Wellicht heb je de ruimte in de tuin om ook een plek te creëren die afgesloten kan worden. Je kunt daar je fiets neerzetten maar ook in de winter je barbecue stallen. Opgeruimd staat netjes! 

Tuinhuis terras

Share.

About Author

Leave A Reply