Opslagruimte hebben we nooit genoeg en een extra kast komt altijd van pas. Of het nu is om de boekencollectie in kwijt te kunnen, of het extra servies voor de weekenden waarop de hele familie samenkomt. Er is een ding wat we altijd tekort lijken te komen in onze woning, en dat is gemakkelijke, dichtbij zijnde opslagruimte. Maar kasten hebben nog veel meer functies buiten de extra opslagruimte die ze aanbieden.

1. De en-suite kast

Niets zo tof en luxueus als een en-suite gemaakte kamer. Of het nu om de slaapkamer, keuken of gewoon een extra woonruimte gaat; een en-suite ruimte is aan te bevelen voor bijna iedere woning. Het is dan ook de en-suite kast die je gegarandeerd in je interieur mist! De glazen en-suite deuren van de en-suite gemaakte ruimte worden aan beide kanten geflankeerd door mooie, statige kasten. Deze kunnen dan ook weer gebruikt worden ter decoratie, als opslagruimte of als bibliotheekstellage! en suite kast
Bron afbeelding

2. De inbouwkast

Een echte ruimte besparende kast is de inbouwkast. Veel huizen hebben plekken waar een gewone kast net niet past (door de vorm bijvoorbeeld), hier biedt de inbouwkast een geweldige mogelijkheid! Laat een inbouwkast op maat realiseren om de ruimte optimaal te benutten. Je kan er eentje toevoegen op je slaapkamer voor extra kleding ruimte, maar ook in woonkamer, keuken of andere ruimtes komt een inbouwkast goed tot zijn recht!

3. De boekenkast

Wellicht heb je jouw boekencollectie op je nachtkastje liggen, of op de vloer naast het bed. Misschien heb je zelfs een paar planken voor je boeken vrijgehouden. Al deze boekenplekken verbleken naast een echte, mooie boekenkast op maat. Een uniek exemplaar geeft je interieur een enorme boost. Je kunt er al je boeken in kwijt of kunt er zelfs een TV-lift in laten installeren. Enorm sfeervol en daarnaast ook nog eens hartstikke handig. Verlicht de kast bijvoorbeeld met kleurrijke LED spotjes om het een luxe, stijlvolle look te geven!

4. De inloopkast

De droom van elke vrouw; een eigen inloopkast. Niet langer schuiven met piepende kledinghangers maar gewoon je kast binnenwandelen en rustig zoeken naar de juiste combinatie. Een op maat gemaakte inloopkast heeft precies de juiste afmetingen om de betreffende plek volledig te vullen. Of je nu een inloopkast voor jou alleen wilt, of een combinatie kast voor het hele gezin. Behalve het feit dat ze gewoon hartstikke handig zijn, zijn ze ook nog eens ongelooflijk mooi.

Share.

About Author

Leave A Reply