Misschien sta je er niet vaak bij stil, maar ook je apparaten hebben heel veel invloed op de uitstraling van je keuken? Het is bijvoorbeeld best jammer als je een prachtige, moderne keuken hebt met een oubollig koffiezetapparaat. Heb jij een moderne keuken? Dan vind je hier 5 voorbeelden van prachtige, strakke waterkokers die daar perfect in passen!

1.         Strakke waterkoker met temperatuurmeter

Deze mooie uitvoering heeft een mooie bolle vorm en een strakke afwerking. Het is een wit model met zwarte handgreep en details. Op de voorkant zit een temperatuurmeter, waarop je kunt volgen hoe warm het theewater is. Super handig als je weinig geduld hebt of als je na een poosje een tweede kopje thee wilt zetten.

 Moderne waterkoker met temperatuurmeter

2. RVS waterkoker

Dit model is uitgevoerd in glanzend RVS. Dit past uitstekend in de moderne keuken, zeker als je meerdere apparaten van RVS hebt. De RVS waterkoker heeft een basisstation met verschillende functies. Zo heb je niet alleen een apparaat dat er modern uitziet, maar dat ook nog eens extra luxe is in de keuken.

 RVS waterkoker

3. Elegante lijnen

Een modern keukenapparaat heeft een strak uiterlijk. Maar daarmee hoeft hij nog niet saai te zijn! Check deze mooie design uitvoering maar eens. Deze heeft bijzonder elegante, golvende lijnen die zorgen voor een moderne uitstraling. Je kunt deze design waterkoker online bestellen, maar je vindt hem meestal niet in de gewone winkel.

 Elegante waterkoker

4. Strak design

Een strak design kan ook zo strak mogelijk worden gemaakt. Deze is uitgevoerd in zo recht mogelijke lijnen. Toch heeft het toestel een mooi uiterlijk, door de bijzondere combinatie van materialen. De waterkoker bestaat uit een combinatie van kunststof en RVS, dat samen zorgt voor een extra moderne uitstraling.

Strakke waterkoker

5. Multifunctioneel model

We hebben de meest bijzondere uitvoering voor het laatst bewaard. Dit prachtige glazen model is multifunctioneel uitgevoerd. Je kunt er niet alleen water mee koken, maar ook gelijk thee in zetten. Bovendien heeft het basisstation ook nog diverse extra functies. De waterkoker is verlicht met een LED, die zorgt dat het kokende water er gaaf uitziet.

Waterkoker met thee-functie    

Het ene keukenapparaat is het andere niet. Sommige zijn eenvoudig uitgevoerd, andere hebben verschillende functies. Bovendien verschilt ook het uiterlijk sterk. Je hebt tegenwoordig veel meer stijlen dan vroeger. Zo heb je nu deze prachtige moderne waterkokers, maar er zijn ook leuke keukenapparaten als deze in retro stijl of in landelijke stijl te vinden. Welke past mooi in jouw keuken?

Share.

About Author

Leave A Reply