Heb je het geluk dat je over een schuur of een garage beschikt? Dan mag je daar blij mee zijn. In ons land zijn er vandaag de dag nog steeds mensen die er geen hebben, terwijl dit erg handig kan zijn. Zo kun je er verschillende voorwerpen in bewaren, zodat je meer ruimte in huis krijgt. In dit artikel noemen we 5 voorwerpen die je ideaal in je schuur of garage kunt opbergen.

  1. Wasapparatuur

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het is ideaal om apparatuur zoals je wasmachine of droger in de schuur of garage neer te zetten. Zorg er wel voor dat de ruimte verwarmd is, zodat de apparatuur niet kapot vriest. Zo heb je twee grote apparaten minder in je huis.

  1. Een fiets

Een schuur of garage kan ook prima dienen als stalling voor je fiets. Heb je nog geen fiets, dan raden we aan om een goedkope fiets te kopen. Hiermee kun je gemakkelijk een boodschap halen of zelfs naar je werk. Na gebruik berg je deze weer veilig en droog op in de schuur of garage. Hierdoor beperk je de kans op diefstal en roestvorming door regen of sneeuw.

  1. Tuingereedschap

Ook tuingereedschap kun je prima in de garage opbergen. Denk aan een grasmaaier, bladblazer maar ook je gereedschapskist. In je schuur opbergen van dit soort gereedschap is ook mogelijk, als daar voldoende ruimte is en een goed beveiligde deur. Tuingereedschap is vaak van waarde en het zou zonde zijn als dit wordt gestolen door onbevoegden.

  1. Stoelkussens

In de winter gebruik je ze niet, maar ze nemen veel ruimte in: kussens voor je tuinstoelen. Als je geen grote vlizozolder hebt, kun je ze het beste in de schuur of garage opbergen.

  1. Frituurpan

Houd je van frituren, maar vind je de kamer daarna ook altijd zo stinken? Als je de frituurpan in de schuur of garage zet, heb je de lucht niet in huis hangen en kun je toch lekker friet en snacks blijven bakken.

Share.

About Author

Leave A Reply