Ben jij op zoek naar kerstcadeaus voor een ander? Of moet je een verlanglijstje inleveren voor je eigen kerstcadeaus? Dat kan best wel lastig zijn! Zeker tegen het eind van december raakt de inspiratie steeds moeilijker te vinden. Gelukkig vind je hier 6 leuke kerstcadeau ideeën voor woondecoraties waarmee je altijd goed zit!

1. Mandala bijzettafel

Een mandala is erg boeiend om naar te kijken. Dat geldt zeker voor dit leuke mandala bijzettafeltje. Het tafeltje is voorzien van zilveren of gouden poten. De mandala is op het hout gedrukt en is dus niet voelbaar. Het hout is perfect glad en egaal. Een prachtig klein tafeltje, ideaal om een kleine decoratie of gewoon een kopje thee op te zetten.

  mandala tafeltje   

2. Wijnkist / wijnrek

Als je dit cadeau openmaakt, zie je een mooie wijnkist. Best leuk natuurlijk om cadeau te krijgen. Maar als je even verder kijkt, zie je dat de wijnkist gemakkelijk kan worden omgetoverd in een prachtig houten wijnrek. In het wijnrek passen zes standaard wijnflessen.

Wijnflessen rek

3. Lava puimsteen vaas

Deze mooie glazen vaas is heel bijzonder. Er zit namelijk een steen in… die drijft! De steen is een vulkanische puimsteen. Dit is een van de zeer zeldzame stenen die lichter zijn dan water. Giet je water in de vaas, dan zal de steen daarop blijven drijven. Er zit een klein gaatje door de steen heen, waar je een mooie bloem of tak doorheen kunt steken. Deze woondecoratie past ook erg goed in een minimalistisch interieur – check trouwens ook deze tips voor minimalistische kerstdecoraties!

Lava puimsteen in vaas

4. Woordenboek poster

Het is de laatste jaren in om te kiezen voor een strakke en rustige muurdecoratie. Zoek jij een leuke decoratie als kerstcadeau? Check dan deze leuke woordenboek poster. Je kunt ook kiezen voor een andere poster en het is ook mogelijk om zelf een leuk woord hiervoor in te voeren. Een gepersonaliseerd kerstcadeau is natuurlijk extra bijzonder en waardevol. 

woordenboek poster

5. Zwarte wijnglazen

Wil jij de tafel eens anders dan ander aanzetten? Of is degene voor wie je het cadeau koopt zelf toe aan een nieuwe tafelschikking? Denk eens aan zwarte wijnglazen! De glazen zijn wel van glas, maar zijn volledig zwart. Daardoor contrasteren ze mooi met het servies. Je zult aan de smaak moeten bepalen welke wijn er in je glas zit. 

zwarte wijnglazen

6. Fotolijst voor LP’s

Ken jij iemand die nog echte oude LP’s heeft liggen? Vroeger was muziek niet alleen een simpel digitaal bestandje. Nee, het was ook de cover van de LP die in de winkels de aandacht moest trekken. Ze werden dan ook gemaakt door echte artiesten. Nu kun je de covers van je mooiste LP’s prachtig laten schitteren in je interieur met een perfecte LP fotolijst. 

lp fotolijst

Het is natuurlijk hartstikke leuk om de kerstdagen te vieren met cadeautjes. Maar na een tijdje weet je zelf ook niet meer wat je graag zou willen krijgen of zou willen geven. Déze 6 leuke woondecoraties kun je prima geven als kerstcadeau. Deze gave kerstcadeau ideeën komen van radbag, waar je nog veel meer leuke, grappige en persoonlijke cadeaus kunt vinden.

Share.

About Author

Leave A Reply