Heb je de perfecte eettafel en stoelen gevonden, maar ontbreek er toch nog iets? Wij weten welke finishing touch de ruimte nodig heeft. Een mooie design lamp natuurlijk! Met bijzondere design verlichting maak je het plaatje helemaal compleet. Kijk maar eens naar de onderstaande exemplaren van het merk Foscarini. Dit Italiaanse designmerk heeft allerlei hanglampen die perfect zijn voor boven de eettafel. Van modern en minimalistisch tot uitbundig en kleurrijk. Zit er een toffe lamp voor jou tussen?

Foscarini Behive hanglamp

Het eerste model dat we met je willen delen is de Behive hanglamp. Deze moderne lamp heeft de vorm van een bijenkorf. Met een vrij neutrale uitstraling past het in elk interieur! Het zorgt voor helder en mooi verspreid licht door een ingebouwd scherm in de kap. Dit is niet alleen aangenaam tijdens het eten, maar ook handig als je aan de eettafel gaat werken.

Foscarini Plena hanglamp

Deze design lamp is LED geïntegreerd en heeft een futuristische look. Het gestroomlijnde ontwerp is gemaakt van pvc met een afwerking van gelakt aluminium. De hanglamp valt pas echt op als je het in een ruimte hangt met donkere muren. Donkerblauw staat hier prachtig bij! Combineer het met een witte tafel en minimalistische stoelen voor een samenhangend geheel.

Foscarini Big Bang hanglamp

De naam van deze hanglamp past precies bij het opvallende en grootse design. Dit soort verlichting zie je vaak terug in luxueuze hotels of chique restaurants. Maar het ontwerp zou natuurlijk ook goed tot zijn recht komen in een ruime eetkamer met een hoog plafond. Twijfel je nog over de uitgesproken rode kleur? Dan kun je ook kiezen voor een witte variant.

Foscarini Le Soleil hanglamp

Deze grote hanglamp is letterlijk het zonnetje in huis! De lamp is verkrijgbaar in het wit, brons, koper en rood. Met een rood exemplaar haal je de romantische sfeer van een zonsondergang in huis en met de koperkleurige variant creëer je het rustgevende effect van de opkomende ochtendzon. De LED lamp is bovendien dimbaar waardoor je eenvoudig kunt afwisselen tussen zacht licht en fel functioneel licht.

Foscarini Planet halo hanglamp

Een hanglamp van stof geeft de eetkamer een zachte uitstraling. Design verlichting in de vorm van een bol heeft daarnaast een hele elegante look. Dit is mooi boven een strakke rechthoekige tafel, maar ook boven een eettafel met klassieke kenmerken.

Foscarini Maki hanglamp

Valt jouw interieurstijl meer in het straatje ‘less is more’? Dan zijn deze smalle Maki hanglampen waarschijnlijk een goede keuze. Het design is prachtig in zijn eenvoud. Bij dit soort ontwerpen is het vaak mooi om er meerdere nnaast elkaar te hangen. En zoals je ziet op de afbeelding hoeft dit niet altijd precies in het midden!

Share.

About Author

Hi, ik ben Joanne! Een echte creatieveling die altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie. Werkzaam als fashion stylist, model en blogger (onder andere op mijn eigen website www.makepeoplestare.nl). Ik ben gek op het creëren van mooie dingen in zowel beeld als tekst.

Leave A Reply