De tafel bij de zithoek in de woonkamer zet je misschien met name in voor praktisch gebruik. Voor koppen thee, tijdschriften en de afstandsbediening van de televisie. Handig, natuurlijk! Maar je kunt veel meer met dit meubelstuk – maak er echt een mooie toevoeging van in je woning. In deze blog ontdek je hoe: met tips voor accessoires op de bijzettafel.

Kaarsen

De kans is groot dat je op verschillende plekken in je woning kaarsen hebt staan. Op de eettafel of op het televisiemeubel, bijvoorbeeld. Maar heb je er al eens aan gedacht om ze ook op de bijzettafel te plaatsen?

Hier komen de kaarsen goed tot hun recht, omdat de bijzettafel het centrale punt van de woonkamer vormt. Zo zijn ze dus altijd goed in het zicht! Ook maakt het de sfeer in huis meteen extra gezellig. En de kaarsen brengen zelfs meer warmte in huis, zeker als je er dichtbij zit – ideaal tijdens de koude maanden in het jaar. Als je gaat voor een mooie kandelaar of bijzondere theelichthouders voeg je ook meteen een vleugje extra stijl toe aan je woonkamer.
Zet kaarsen op de bijzettafel voor extra gezelligheid!

Planten

Passen planten niet bij de bijzettafel? Daar denken wij wel anders over! Zelfs als je een kleine tafel hebt, is er altijd ruimte te maken voor wat groen. Ga bijvoorbeeld voor kleine bloempotjes met daarin een cactus. Ook nog eens heel eenvoudig te verzorgen!

Het groen maakt dat de bijzettafel levendiger oogt – en er zo dus meer uitspringt! Die tafel gaat zo nog eens de show stelen. Daarnaast geldt de regel: hoe meer groen in huis, hoe beter! Planten zorgen voor een gezond leefklimaat in je woning en dat maakt je gelukkiger. Ideaal!
Maak ruimte voor planten op de bijzettafel: dat maakt de woonkamer levendig!

Het opvallende boek

Heb je een grote tafel bij de zithoek staan? Dan is deze tip perfect voor jou. Boeken zijn er vandaag de dag niet alleen meer om simpelweg te lezen. Er zijn ook een heleboel exemplaren te vinden die er beeldschoon uitzien en fijn zijn om doorheen te bladeren – de zogenoemde koffietafelboeken.

Een boek als deze voegt karakter toe aan je bijzettafel. En dat is natuurlijk altijd wenselijk! Daarnaast maakt zo’n boek dat er altijd iets te doen is in de zithoek. Is er even niets op de televisie? Dat is het ideale moment om door het mooie boek te bladeren!
Accessoires op de bijzettafel: een opvallend boek

Accessoires op de bijzettafel: stijlvolle toevoegingen aan de woonkamer

Wie bovenstaande ideeën een plek geeft op de bijzettafel, maakt van dit meubelstuk meer dan alleen een praktisch item. En dat vormt natuurlijk weer een waardevolle toevoeging aan je interieur. Zo simpel kan het zijn!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply