Steeds meer mensen willen graag een bar in huis laten bouwen. Dit is natuurlijk een heel erg leuk idee. Het is super leuk om je eigen ruimte thuis te hebben waar je gezellig met je vrienden of familie iets kan drinken. Een bar inrichten is natuurlijk heel erg leuk, en niet iets wat je dagelijks doet. Wil jij thuis een soort bar ruimte maken? Dan vind je hier wat inspiratie voor leuke bar accessoires die het helemaal compleet maken. Van leuke kurkentrekkers tot karaffen voor je Whisky, en bijpassende Whisky glazen.

Whisky karaf in diamant vorm

Proost! Mooie Whisky accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw bar. Ook als jouw “bar” maar een klein tafeltje in de hoek van je woonkamer is. Het is heerlijk om na het eten nog een glaasje (of meerdere glaasjes) Whisky te drinken met je vrienden en familie. Zoals George Bernard Shaw al zei: “Whisky is liquid sunshine.” De karaf is gemaakt van kristal en eikenhout.

Whisky glazen set

Bij zo’n mooie karaf hoort natuurlijk een mooie glazen set voor Whisky. Dat maakt de set helemaal compleet. Dit is ideaal voor de echte Whisky liefhebbers. Het is natuurlijk irritant als je geen ijsblokje in je Whisky kan doen. Maar dit is zonde want verdunning van de Whisky is niet bepaald gewenst. Met deze ‘tumbler’ word je glas verkoeld en door de vloeiende beweging wordt de smaak verbeterd.

Oplaadbare elektrische kurkentrekker

Een fles wijn openen is natuurlijk een soort ritueel. Het is een leuke traditie en het is bijna een kunst om naar te kijken. Niet omdat het zo moeilijk is, maar omdat het er leuk en mooi uitziet. Voor wijnliefhebbers tenminste. Voor degene die hun wijn liever iets sneller willen openen, is deze elektrische kurkentrekker ideaal. Waarschijnlijk kan je vrijdagmiddag niet wachten totdat je je wijntje kan openen, dus elke minuut telt op dat moment. Zo open je jouw fles wijn met een simpele druk op knop. Makkelijker kan niet. Dit is een must-have item voor jouw thuisbar. 

Lees ook: Een bar in je keuken

Biertap 

“Bier na wijn geeft venijn, wijn na bier geeft plezier.” Een lekker fris biertje mag natuurlijk niet ontbreken. Bier na wijn gaat trouwens ook prima, dat is goed getest. Zo hoef je niet altijd flesjes heen en weer van de supermarkt te slepen. Handig item voor jouw thuis bar, het is compact en makkelijk te bedienen. Een biertje inschenken moet natuurlijk te moeilijk zijn. 

Mermaid flesopener

Voor degene die nog wel graag van flesjes drinken hebben we natuurlijk ook een leuk bar accessoire! Deze leuke flesopener heeft een sailer-vibe en is gemaakt van messing. Dat iedereen deze aan hun (huis) bar nodig heeft is logisch. De flesjes zijn natuurlijk dolsbij als ze eindelijk door een zeemeermin gered worden. Dat is iedereen hun droom. 

Design cocktail shaker met recepten

Een stijlvolle cocktail shaker mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ideaal voor degene die in hun bar liever een cocktail drinken. Aangezien het best moeilijk is om allerlei cocktail recepten uit je hoofd te kennen (tenzij je een ├ęchte barkeeper bent), staan hier gelukkig de recepten op de shaker. Een lekkere cocktail die je hiermee kan maken is bijvoorbeeld een Old Fashioned – aangezien we toch al in het Whisky thema zitten. 

Biermachine model 2000

Zelf gebrouwen bier smaakt altijd beter. Met dit leuke apparaat maak je binnen 7-10 dagen je eigen bier. En het ziet er ook nog eens leuk uit als bar accessoire. Ideaal voor alle mensen die graag hun handen uit de mouwen steken en graag hun eigen bier willen brouwen. 

Share.

About Author

Leave A Reply