Het vormt vandaag de dag een steeds grotere trend: raamfolie! Dat is dan ook niet zo gek, aangezien het beeldschone resultaten oplevert. In deze blog ontdek je 3x leuke en creatieve ideeën om je woning een unieke touch te geven met de folie.

1. Raamfolie als naambordje

De kans is groot dat er naast je voordeur een bordje te vinden is, met daarop je huisnummer en de namen van de familieleden. Misschien is het bordje inmiddels oud en vies, en ben je toe aan iets nieuws. Raamfolie biedt daar de ideale oplossing voor! Hierbij kun je namelijk in een grotere mate je eigen ontwerp bepalen. Welke kleuren en lettertypes passen het best bij jouw woning? En ga je voor een kleine of grote sticker? Zo is het prachtig om het gehele hal raam te beplakken, met bijvoorbeeld een groot huisnummer of een passende quote. Dat is nog eens op unieke wijze thuiskomen!

Maar ook kun je er met de folie naast het huisnummer voor kiezen om met een matte opdruk het zicht te beperken. Zeg maar dag tegen pottenkijkers! Een ander raamfolie voordeel? Het blijft goed zitten en wordt niet vuil, zoals met het naambordje wel het geval is. Zeker wanneer je voor de raamfolie van Plakhetzelf.nl kiest, ga je gegarandeerd voor kwaliteit. En eenvoudig is het plakken van de folie ook nog eens!
Raamfolie is het nieuwe naambordje: origineel!

2. Je bedrijf promoten met raamfolie

Wie een eigen bedrijf heeft, wil natuurlijk ten alle tijden kiezen voor promotie! Heb je er ooit over nagedacht om hiermee te beginnen bij je eigen huis? Gemakkelijker kan het niet! Kies er bijvoorbeeld voor om je bedrijfsnaam, website en logo op je raam te plakken. Zeker wanneer je gaat voor een full colour ontwerp, blijft dit niet ongezien. Het ideale aan de folie is dat je er van alles op kwijt kunt. Van je bedrijfsspecialisaties tot je e-mailadres: het is allemaal mogelijk. Zolang je raam maar groot genoeg is!

Ook voor kantoorpanden biedt de folie op het raam een uitkomst. Zo weten bijvoorbeeld bezoekers direct of ze op de juiste plek zijn aanbeland. Ook geeft het een professionele uitstraling! Wanneer het pand op een bedachtzame wijze is ingericht, wordt de business beter onthouden. En dat is natuurlijk enorm voordelig! Denk dus goed na over een passend folie ontwerp.
Promoot jouw bedrijf met raamfolie: dat valt op!

3. Feestje? Heet je gasten welkom met raamfolie

Slingers en ballonnen ophangen tijdens een feestje: dat is inmiddels natuurlijk niets nieuws meer onder de zon. Wil je je huis het liefst zo origineel mogelijk versieren tijdens bijvoorbeeld een verjaardag- of jubileumfeest? Kies dan voor raamfolie!

Je kunt de folie op de voorruit van je woning plakken. Zo zien de gasten het al zodra ze aankomen, en voelen ze zich meteen helemaal welkom! De feeststemming zit er op deze manier binnen no time in. Een ander creatief idee: plak de raamfolie binnenshuis op, bijvoorbeeld op een deur met een glazen inzet in de woonkamer. Zo kan er ook vanuit de feestruimte nog een blik op geworpen worden!
Feestje? Je gasten voelen zich meteen welkom met raamfolie

Folie op het raam: origineel en multifunctioneel

Met raamfolie kun je een heleboel kanten op! Of je het nu aan de wereld buiten je woning vertoont, of gewoon lekker voor jezelf houdt: de opties zijn eindeloos. Daar komt ook nog bij dat je kunt kiezen uit verschillende designs. Ga je voor meerdere vrolijke kleuren, of hou je het liever basic met zachte tinten? Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp de ideale folie voor jouw raam!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply