Kijk je er ook steeds zo naar uit om op zo’n heerlijke boxspring te ploffen als je in een hotel verblijft? Geniet je van de fantastische ondersteuning en slaap je als een roosje op het zachte matras? Kies er dan voor om elke nacht van die luxe te genieten en haal een boxspring in huis! Na een lange werkdag voel je hoe de dagelijkse stress je lichaam verlaat als je ‘s avonds wegzakt in je boxspring … Jezelf verwennen was nog nooit zo heerlijk!

Misschien twijfel je nog wat en vraag je je af waarom overschakelen naar een boxspringcombinatie de juiste zet is voor jou? Dit lichten wij graag voor je toe.

1. Zwaai de pijnen vaarwel

Een boxspringbed is anders opgebouwd dan een normaal bed. Het speciale matras met veren geeft je optimale ondersteuning en extra comfort voor een geweldige nachtrust, wat ideaal is voor personen die last kunnen hebben van nek- en rugklachten. Ook het hoger in- en uitstappen gaat rugpijn tegen. Frisser en pijnloos opstaan door een beter bed te kopen, dat klinkt fijn, toch?

2. Meer comfort? Geen probleem!

Omdat een boxspring uit meerdere lagen bestaat, ligt een boxspring al beter dan een gewoon matras. Bovendien kunnen boxsprings aangepast worden aan je wensen. Zo zijn er diverse bodems, matrassen en toppers waaruit je kunt kiezen. Kies je voor een bed van 140×200 cm of 180×200 cm? Voor een normale boxspring of voor een verstelbare boxspring, al dan niet elektrisch? Houd je van een synthetisch of een wollen dekbed? Wil je een anti-allergisch bed? Op de website van Bedden.nl filter je op onder andere de stevigheid van het matras, of je een eenpersoons-, een tweepersoonsbed of een twijfelaar wilt en de hoogte van de instap. Zo krijg je op de website boxspringcombinaties te zien, gefilterd op wat je belangrijk vindt. Je vindt dus makkelijk het perfecte bed voor een hemelse nachtrust!

3. Het oog wil ook wat

Je kunt er niet omheen: een boxspring is meestal opvallender dan een gewoon bed en geeft ook net dat beetje meer va-va-voom. Velen vinden een boxspringcombinatie dan ook een luxe uitstraling hebben. Zo krijg je dat weelderige gevoel van je favoriete hotelkamer, gewoon bij je thuis! Bovendien heb je een scala aan keuzes om het hoofdbord en de box aan te passen aan je eigen stijl. Boxsprings zijn altijd gestoffeerd, maar niet te vrezen: er is keuze genoeg! Houd je van warme kleuren en opvallende motieven of eerder een sobere stijl? En wil je graag een bijzonder hoofdbord? Bekijk het assortiment en vind dé boxspring die bij je past!

Boxspring 2

Wij snappen dat de keuze om een nieuwe matras of een nieuwe boxspring te kopen, een belangrijke keuze is. Daarom vind je op de website van Bedden.nl alle info om je ideale boxspringcombinatie te kopen, net zoals praktische informatie over een boxspring kopen, of het bed direct leverbaar is en hoe het zit met de montage. Wij wensen je alvast zoete dromen in je nieuwe, luxe boxspring!

Share.

About Author

Leave A Reply