Een kinderkamer moet een ruimte zijn vol sfeer en gezelligheid. Leuke verlichting kan hier goed bij helpen! Je kunt bijvoorbeeld een opvallende hanglamp aan het plafond bevestigen of een vrolijke tafellamp op het nachtkastje zetten. Er zijn ontzettend veel toffe mogelijkheden. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben wij 6 mooie kinderlampen voor je uitgezocht. Alle lampen zijn online verkrijgbaar op de website van Directlampen.

Schaap wandlamp met hangende pootjes

Schaapjes tellen wordt met deze wandlamp nog veel leuker! Het is een geweldige lamp om naast of boven het bed te hangen. De 10 kleine lampjes in de vacht zorgen voor een speels effect. Door de witte kleur en het simpele design past dit exemplaar bij allerlei interieurstijlen. Tip: Hang de schapen lamp tegen een donkere wand zodat het er echt uitspringt.

Vliegtuig hanglamp van hout

Wil je iets anders proberen dan een saaie hanglamp? Kijk dan eens naar dit schattige vliegtuigje van hout. Het materiaal en de lichte kleur maakt het perfect voor een Scandinavische kinderkamer. Naast de grote lichtbol in het midden, zijn er kleine lampjes verwerkt in de vleugels. Dit zorgt ‘s avonds voor een magisch effect.

Auto wandlamp van hout

Kinderlampen van hout zijn heel populair. Het is dus geen verrassing dat er ook een stoere auto variant is gemaakt. Dit blauwe autootje is leuk voor jongens en meiden. Als je de lichtschakelaar aanzet, gaan de lampen achter de autoruiten branden. Door het zachte licht is deze lamp ook geschikt voor naast het bed. Je kind kan het nachtlampje zelf eenvoudig aan- en uitzetten.

Cactus tafellamp van keramiek

Als interieurliefhebber is de botanische trend je vast niet ontgaan. In bijna elke woning zie je wel een paar opvallende planten terug. Van exotische palmbomen tot kleine cactussen. Vaak is het jammer genoeg niet erg praktisch om zo’n mooie plant in een peuterkamer te zetten. Gelukkig is er een hele toffe tafellamp gemaakt in de vorm van een cactus. Deze kun je met een gerust hart in de slaapkamer van je kind zetten.

Doorzichtige voetbal tafellamp

Heb je een echte voetbalfanaat in huis? Dan is deze doorzichtige lamp waarschijnlijk een schot in de roos. Of beter gezegd, een schot in het doel. Het staat erg tof op een wandplank, het nachtkastje of op het bureau.

Moderne lavalamp

Retro, maar zeker niet ouderwets. De lavalamp valt nog steeds bij veel kinderen in de smaak! Het werkt bovendien heel rustgevend om een tijdje naar de bewegende lava te kijken.

     

Share.

About Author

Leave A Reply