De slimme verlichtingslijn van Philips heet Philips Hue. Hiermee til je de verlichting in je woning naar een hoger niveau en geniet je van voordelen waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestonden. In deze blog lees je hoe dat allemaal zit, dus lees vooral verder!

Het perfecte licht bij bepaalde situaties

Eén van de voordelen van de verlichting van Philips Hue is dat je de lampen in kunt stellen om jou te helpen bij hetgeen je op dat moment aan het doen bent. Hieronder staan enkele voorbeelden daarvan.

  • Opstaan

Wanneer het tijd is om uit bed te komen zorgen de Hue lampjes ervoor dat er een koel, blauwwit daglicht wordt weergegeven in je slaapkamer. Dit licht zorgt ervoor dat je op een natuurlijke manier wakker wordt en zo op een fijne manier aan je dag kunt beginnen. 

  • Concentreren

Wanneer je je goed moet concentreren, bijvoorbeeld omdat je thuis aan het werk bent, zorgen de Hue lampjes desgewenst voor een prettig, helder wit licht. Dit zorgt ervoor dat je lekker door kunt werken en je een fantastische focus hebt op hetgeen je aan het doen bent! 

  • Lezen

Veel mensen vinden het fijn om ’s avonds een goed boek te lezen. Helaas is het altijd lastig om hier goed licht bij te vinden dat niet in je ogen schijnt. Met Hue verlichting wordt dit je makkelijk gemaakt. Je krijgt dan het perfecte licht om bij te lezen, zonder dat het je stoort. 

  • Relaxen

Zodra het later wordt en het bijna tijd is om naar bed te gaan helpen de Hue lampen jou om te ontspannen met een warmer licht. Dit maakt je op een natuurlijke manier slaperig en zorgt ervoor dat jouw lichaam alvast in een soort rustende toestand terecht komt.

Voordelen Philips Hue

Thema’s en groepen maken

Naast de bovengenoemde instelling, die standaard geprogrammeerd zijn en je dus altijd kunt gebruiken, heb je ook de mogelijkheid om zelf vergelijkbare instellingen op te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere lampen in dezelfde groep plaatsen, ze een specifieke kleur laten weergeven en dit geheel als een enkele instelling opslaan. Zo heb je altijd met één druk op de knop een feestthema, de juiste verlichting tijdens het avondeten of juist jouw favoriete kleurenpalet ingeschakeld. Op die manier heb je altijd de perfecte verlichting, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen!

Er is nog veel meer mogelijk

Nu weet je ongeveer welke mogelijkheden je hebt met de slimme verlichting van Philips Hue, maar er zijn er nog veel meer! Wanneer je hier benieuwd naar bent kun je het beste eens op zoek gaan naar een domotica winkel die je van uitgebreid advies kan voorzien. Misschien hangt jouw huis binnenkort dan wel vol met Philips Hue lampen!

 

Share.

About Author

Leave A Reply