Na een drukke dag op werk of school is het even heerlijk om lekker niks te doen. Zeg nou eerlijk wat is er nou beter dan achterover leunen en Netflixen? Om je helemaal te kunnen focussen op je favoriete serie hebben wij een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet.

1. Wat ga je kijken?

Het belangrijkste is natuurlijk de serie die je gaat kijken. Je kunt je favoriete serie afkijken, maar als je flink doorkijkt, ben je daar natuurlijk zo doorheen.. wat nu?! Er zijn zoveel series (en films) op Netflix dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wees gerust er zijn nog tal van series die je zeker moet checken. Zo zijn er een heleboel leuke Spaanse series: Vis à vis, La casa de papel, El chapo of Grand hotel. Als je zelf niet zo houdt van Spaanse series, dan adviseren we de volgende series: Peaky blinders, The blacklist, Undercover, The 100 of Breaking bad. Genoeg leuke en spannende series om jouw avond succesvol te maken en lekker te kunnen bingen.

2. Snacks

Series kijken zonder wat te knabbelen, zorgt toch voor een leeg gevoel. Natuurlijk kan het aan snacks niet ontbreken tijdens jouw Netflix avond. Je kan verantwoord snacken door bijvoorbeeld te kiezen voor een lekkere fruitsalade of worteltjes met hummus. Een warm kopje thee met zelfgemaakte popcorn kan ook helemaal geen kwaad. Of kies je toch liever voor een zak chips en mini pizza’s? Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je niks te kort komt, zodat je de rest van de avond lekker op de bank kunt blijven chillen. Oh ja, vergeet niet om ook wat te drinken klaar te zetten. Na al dat lekkers, krijg je gegarandeerd zin in een verkoelend drankje.

3. Een comfortabel plekje

Netflix kijken

Je kan in principe overal met je telefoon of laptop gaan zitten en je serie kijken. Het meest comfortabele is Netflix op een groot scherm. Dat kan op de bank, maar als je nou écht lekker wilt liggen, kan je ook gewoon gebruik maken van een Intex luchtbed. Hup schuif de salontafel aan de kant en maak plaats voor een heerlijk comfortabel 1 of 2 persoons luchtbed. Leg hem vol met kussens en je meest comfy deken en voila je kan heerlijk achterover leunen en naar de leukste series kijken.

Nu ben je helemaal klaar om te genieten van een heerlijke avond. Het enige wat je nog moet doen, is je allerbeste vrienden en vriendinnen uitnodigen. Want samen is natuurlijk altijd leuker dan alleen!

Share.

About Author

Leave A Reply