Wil je jouw badkamer een grote make-over geven? Of ben je bezig met het inrichten en van je nieuwe badkamer? Dan zijn deze tips misschien wel iets voor jou. Nu komen we bij de belangrijke vraag: welke elementen (essentials) mogen absoluut niet in je badkamer ontbreken? Dit verschilt uiteraard per persoon, maar er zijn altijd een aantal essentials die iedere badkamers nodig heeft.

Raamdecoratie

Ook al heb je maar een kleine badkamer, privacy wordt meestal erg gewaardeerd bij het douchen. Omdat het in de badkamer erg vochtig kan zijn kun je niet elke vorm van raamdecoratie toepassen. Wil je jouw badkamer zo natuurlijk en subtiel mogelijk inrichten? Houten jaloezieën hebben een op en top natuurlijke uitstraling. Houten jaloezieën van hoge kwaliteit zijn behandeld met een speciale lak waardoor ze tegen vocht kunnen. De bovenbak van de blinds is van aluminium en is daardoor roestvrij. Dankzij deze vochtbestendige kwaliteiten zijn houten blinds een perfecte keuze voor jouw badkamer!

Een fijne douche

Badderen is heerlijk, maar hier heb je niet altijd tijd voor. Zeker in de vroege ochtend is het heerlijk om te douchen. Je kunt dan ook niet zonder een fijne douche in de badkamer. En wil je jouw momentje onder de warme douche nog comfortabeler maken? Investeer dan in een regendouche. 

Een ruime wasbak

Na het douchen volgt de rest van je ochtendroutine. Je droogt en kamt je haar, je poetst je tanden, je smeert crèmes op en ga zo maar door. Het is prettig als je jouw ochtendroutine na het douchen in de badkamer kunt voortzetten. Daarom is ook een wasbak onmisbaar. En ben je met meerdere mensen tegelijkertijd bezig in de badkamer? Investeer dan in een extra ruime wasbak, waar je met meerdere mensen voor kunt staan.

Ruime wasbak

Een grote kast

In de badkamer moet je veel spullen opbergen. Denk hierbij aan handdoeken en washandjes, maar ook aan allerlei verzorgingsproducten. Wil je voorkomen dat jouw badkamer een rommeltje wordt? Koop dan een grote kast en leg hier al je spulletjes in. Je handdoeken vouw je netjes op, je washandjes berg je op in een lade en al je verzorgingsproducten zet je netjes op een rijtje. Nu ziet je badkamer er niet alleen een stuk netter uit, maar heb je jouw handdoeken, washandjes en verzorgingsproducten bovendien veel sneller gevonden. Handig!

Kast badkamer

Een zachte badmat

Als je uit de douche stapt en je voet direct op de koude grond zet, ben je jouw gevoel van ontspanning direct weer kwijt. Heb je in bad gezeten en stap je vanuit het warme badwater op de koude grond, dan voelt dit ook zeker niet prettig. Een zachte badmat is niet duur, maar absoluut een must in de badkamer. Met een zachte mat op de grond blijven je voeten namelijk lekker warm na het douchen of badderen.

Meer inspiratie nodig voor de badkamer? Lees dan ook dit blog!

Share.

About Author

Leave A Reply