Ben je toe aan wat meer vrolijkheid in je woning? Zo zien we het maar al te graag! Het leven is immers een feestje – je moet alleen zelf de slingers ophangen. Maar die slingers hoef je natuurlijk niet zo letterlijk te nemen. Je kunt de boel ook opfleuren in huis met bijvoorbeeld stippen! Dat is waar we het in deze blog over hebben: wat zijn de beste accessoires met stippen in huis?

Het beddengoed in de slaapkamer

Basic, met strepen of met een andere print: beddengoed voor in de slaapkamer is er in alle soorten en maten te vinden. Maar heb je al eens aan stippen gedacht? We durven wel te zeggen dat dit een van onze favorieten is. Het zorgt namelijk voor de perfecte balans tussen een vrolijke uitstraling en tegelijkertijd een stijlvolle look – waar andere prints juist al snel te druk kunnen zijn. Ideaal!

Je kunt ervoor kiezen om de hele dekbedset een print met stippen toe te kennen: pak lekker uit! Maar het is ook een idee om wat kussens of een plaid op het bed met stippen in huis te halen. Dit kun je dan weer goed combineren met een basic set, bijvoorbeeld in een opvallende kleur. Dat wordt voortaan heerlijk slapen!
Dit zijn de beste accessoires met stippen in huis

Het serviesgoed in de keuken

In de meeste woningen komen we nog altijd serviesgoed tegen dat een witte kleur heeft. Basic en altijd goed. Maar raak je daar niet eens een keer op uitgekeken? Je kunt het natuurlijk ook helemaal anders aanpakken! Zo zijn we dol op serviesgoed met stippen. Wat een feest op tafel!

En geloof ons maar: dat bijzondere serviesgoed hoef je heus niet alleen tevoorschijn te halen tijdens speciale dagen, zoals het paas- of kerstontbijt. Zet het gewoon iedere dag op tafel! Daarvoor heb je het immers in huis gehaald: om er van te genieten.
Het serviesgoed in de keuken: pak uit met stippen

Opbergdozen met stippen

Opbergers saai? We snappen dat je deze indruk hebt. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn – vandaag de dag zijn er een heleboel opbergers te vinden die een vrolijke look hebben. Waaronder natuurlijk opbergers met stippen! Dozen, manden of boxen: alles is er te vinden.

Dat maakt meteen dat het opruimen niet langer een stom klusje is om te doen – je hebt immers iets moois om naar te kijken. Is dat niet ideaal? En daar komt dan natuurlijk bij kijken dat deze opbergers er mooi uitzien in een ruimte, zoals de werkkamer of de hal. Je wilt nooit meer anders!
Vrolijk opbergen met stippen op de dozen

Unieke souvenirs met stippen

De laatste tip is misschien wat lastiger te verwezenlijken, maar het gaat wel om een heel persoonlijk accessoire. Ga op zoek naar souvenirs met stippen! Daarmee maak je je interieur echt uniek.

Aangezien er over de wereld een heleboel souvenirs te krijgen zijn, kun je er ook in slagen om items met stippen te vinden. Duik die souvenirwinkels in! Vervolgens kom je thuis met een uniek accessoire – waar je nog jarenlang plezier van hebt.
Haal unieke souvenirs in huis: met stippen!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply