Het tv-meubel: in vrijwel ieder interieur is er wel eentje te vinden. Het dient uiteraard met name een praktisch doel: hier plaats je het televisiekastje, de afstandsbediening en andere benodigdheden. Logisch! Dat moet je ook vooral blijven doen. Maar om de boel daar ook een beetje gezellig te maken, lichten we in deze blog tv-meubel accessoires uit. Hoe maak je het mooi in dit hoekje?

Planten heb je nooit genoeg

Naar ons idee kun je het gezellig maken van het tv-hoekje het best doen met planten. Daar heb je er nooit genoeg van! Van kleine planten tot grote varianten – het is maar net hoeveel plek je over hebt om dit accessoire op het tv-meubel kwijt te kunnen. Of ga voor een combinatie: breng verschillende planten samen op de tafel.

Naast planten op het tv-meubel, kun je ook wat grote planten op de grond plaatsen naast het meubelstuk. Dat geeft een gezellig en tegelijkertijd groots effect – het straalt duidelijk uit dat jij hebt nagedacht over een krachtige inrichting. Ook de potten die je bij de planten kiest zijn van belang. Houd je het basic of pak je juist liever uit met kleurrijke varianten?
Dit zijn de perfecte accessoires op het tv-meubel

Boeken op een rijtje

Boeken horen dan misschien thuis in de boekenkast, ook op het tv-meubel zien ze er mooi uit. Zie het in dit geval als een soort koffietafel: hier stel je wat boeken op tentoon die de aandacht mogen krijgen. Wat een sfeervol idee! Het vormt ook meteen een goede gespreksstarter als je bijvoorbeeld visite over de vloer hebt.

Naast het idee van boeken op de koffietafel kun je boeken als accessoires op een tv-meubel ook zien als een verlengde van een boekenkast. Ideaal bijvoorbeeld als je boekenkast uitpuilt en je je nieuwe aanwinsten tijdelijk op een andere plek kwijt wilt. Zo komt er dus ook nog een praktisch voordeel kijken bij deze tv-meubel inspiratie!
Boeken op het tv-meubel: prachtig accessoire!

Souvenirs als vazen

Ten slotte hebben we het idee dat het tv-meubel als een ideale plek dient om souvenirs op kwijt te kunnen. Zo heb je iets moois om steeds weer tegenaan te mogen kijken vanaf de bank! Ook laat je zo echt iets van jezelf zien in de woonkamer, en vormt dit een perfecte manier om herinneringen regelmatig op te kunnen halen na afloop van een reis.

Souvenirs kunnen natuurlijk uit allerlei onderwerpen bestaan – het is maar net wat je mooi vindt en meeneemt van bijvoorbeeld een vakantie. Zo staan bijvoorbeeld vazen heel mooi op het tv-meubel, maar ook items als lampen of beelden zien er prachtig uit. Ook hier geldt weer: combineren is goed mogelijk!
Dit zijn de perfecte accessoires op het tv-meubel

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply