Het is een heerlijk idee: een thuiskantoor hebben! Maar daarbij is het natuurlijk wel zaak om de boel een beetje leuk in te richten. Kies daarbij voor een stijl die bij jou past. We zijn bijvoorbeeld fan van een vintage thuiskantoor. Dat geeft echt karakter! In deze blog geven we verschillende voorbeelden en inspiratie.

Old school accessoires

Bij het thuiskantoor inrichten op een vintage manier denken we al snel aan old school accessoires. Die mogen eigenlijk niet ontbreken: zie het als de finishing touch van jouw werkruimte. Accessoires zijn sowieso al gezellig in een werkruimte, maar als je ze ook nog eens een unieke look toekent door voor tweedehands items te kiezen, maak je er helemaal wat van!

Aan welke accessoires we denken? Met name aan de typemachine: je weet wel, dat ding dat voor we computers hadden werd gebruikt. Dat is ook meteen een mooie referentie in je thuiskantoor, aangezien je daar je harde werk verricht! Scoor een mooi, oud exemplaar, en geef ‘m een opvallende plek in de ruimte.
Een vintage thuiskantoor: uniek en stijlvol

Een vintage bureau

Ben je op zoek naar een groter stuk in je thuiskantoor vintage? Ook dat is zeker een optie. Daarbij komen we al snel uit bij een vintage bureau. Het kost je misschien even wat zoekwerk, maar als je er eenmaal een hebt gevonden wil je nooit meer anders. Wát een pracht van een meubelstuk!

We doelen hierbij het meest op een groot, zwaar bureau: van stevig hout, met een breed blad en brede poten. Dat straalt luxe en kracht uit! Ook ideaal als je voor je bedrijf gasten over de vloer hebt: de look in jouw kantoor zit wel goed!

Een vintage stoel

Bij de kantoorinrichting kun je ook denken aan een vintage stoel waar je op zit! Zeker als je ook voor een vintage bureau gaat, sluit dit goed op elkaar aan. Misschien weet je zelfs een set te vinden: een tafel en een stoel die al bij elkaar horen!

Let er hierbij wel op dat de stoel echt lekker zit: vroeger waren ze misschien nog niet altijd zo goed in het maken van stoelen als vandaag de dag. En nieuwe bekleding is misschien ook een verstandig idee – voor een frisse look, maar dan in een oud jasje.
Een werkplek met vintage meubels

Een vintage kast

Ten slotte is het een idee om voor een vintage kast te gaan: om al je spullen in te bewaren! Zo kies je een item uit dat er niet alleen is voor de looks, maar dat ook enorm nuttig is in de werkruimte. Ideaal!

Vintage kasten zijn er in allerlei soorten en maten te vinden. Maar ook hier zijn we met name weer dol op een grote, zware kast, van donker hout. Durf voor die look te gaan!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply