De bijzettafel in de woonkamer: misschien zie je het als niets meer dan gewoon een praktisch item. Dat is het natuurlijk zeker, maar je kunt ook een bepaalde stijl uitdragen met de bijzettafeltjes! Inderdaad: in meervoud, want we zien een ware trend. Plaats meerdere bijzettafeltjes naast elkaar! Dat geeft een leuk effect, zoals je in deze blog ontdekt.

Een minimalistische look

We beginnen bij twee bijzettafels met een minimalistische look, zoals we op de foto hieronder zien. Gewoon simpel zwart, en dat past in iedere woning. Het is ook leuk dat ze een glanzende afwerking hebben, zodat ze nog net wat meer opvallen. Over opvallen gesproken: het is natuurlijk ook een idee om dit soort tafeltjes te halen in een andere kleur. Aan jou de keuze!

Het gaat om ruime tafeltjes, waar je dus lekker veel op kwijt kunt. Zeker als je er twee bij elkaar zet! Dat is natuurlijk wel een groot voordeel aan dit idee: het dient ook zeker een praktisch doel. De afstandsbediening, een tijdschrift, bekers voor thee of koffie: er is meer dan genoeg plek. Lekker makkelijk!

Mooi: minimalistische bijzettafeltjes in huis

On trend: rieten bijzettafeltjes

Wil je twee trends combineren? Ga dan voor meerdere rieten bijzettafeltjes in de woonkamer. Kijk maar eens op het voorbeeld hieronder: ziet het er niet stralend uit? Zo breng je echt een stukje zomer in je interieur – en zo zien we het maar al te graag.

Deze twee items zien er echt verschillend van elkaar uit, wat een speels effect geeft. Zeker iets om mee te spelen! Ga bijvoorbeeld voor verschillende hoogtes, met één tafeltje dat de hoogte in gaat en een andere tafel die juist laag bij de grond blijft. Ook zie je hieronder in één van de tafeltjes een kleurendetail, terwijl het andere model juist basic is. Afwisseling is key! Maar tegelijkertijd passen ze goed bij elkaar omdat beide ronde bijzettafeltjes van riet zijn.

Trendy: rieten bijzettafels in de woonkamer

Leuke bijzettafeltjes van hout

Houten bijzettafeltjes: we zijn er dol op. Hout kan namelijk altijd! Het brengt rust en eenvoud naar je woning toe, zonder daarbij saai te worden. En dat zien we ook bij onderstaand voorbeeld.

Net als bij de eerste tip gaat het om vrij minimalistische tafels, maar toch weer met een andere look en feel. Afwisselen met het materiaal speelt hierbij zeker een rol! En hier zie je dus ook wat de kleur bijdraagt aan de uitstraling van een bijzettafel. Met een natuurlijke houtkleur ga je voor een stralend effect!

Twee houten bijzettafels voor een modern interieur

Kleuren combineren

Je kunt juist ook voor twee bijzettafels gaan waarbij je speelt met verschillende kleuren. Kijk maar eens op de foto hieronder: word je daar niet vrolijk van? Deze twee kleine ronde bijzettafeltjes zijn hetzelfde qua design, maar verschillen van kleur. En dat valt meteen op!

Overigens zien we hier meteen nog een handige tip uit ontstaan: laat de kleuren van de bijzettafel ook elders in de kamer terugkomen. Zo zien we hier niet alleen een groene bijzettafel, maar ook een groene comfortabele fauteuil. Door op deze manier over de styling na te denken, maak je de look in je woonkamer compleet!

Een ware trend: voorbeelden van twee bijzettafeltjes in de woonkamer
Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply