Het nieuwe jaar staat om de hoek te trappelen en brengt op het gebied van interieurinrichting verrassende trends met zich mee. Graag vertellen we je wat de trends zijn op het gebied van fotobehang voor aan de muur. Fotobehang is veelzijdig in gebruik en kun je heel goed kiezen voor zowel de woonkamer als de slaapkamer en denk ook eens aan de gang of een studeerkamer.

De afgelopen jaren is duurzaamheid steeds belangrijker geworden. Voor 2018 staan de behangtrends dan ook in het teken van blijvend en de natuur. Daarnaast is kleur op de muur een stroming die je het komende jaar gaat zien. Met fotobehang haal je makkelijk de trends in huis. Om de natuurtrend op de muur te gebruiken, kun je kiezen voor een fotobehang met bomen en bossen. Er zijn wallprints in allerlei stijlen zodat je kunt uitzoeken wat het beste bij de rest van jouw interieur past. Om kleur in huis te halen kies je een fotobehang met knallende kleuren zoals rood en geel. Hierbij ben je niet geboden aan prints van de natuur, maar kun je bijvoorbeeld een graffiti behang selecteren. Door gebruik te maken van felle kleuren in combinatie met een fotoprint, geef je de kamer een exotische uitstraling.

Combineer fotobehang met de kleur van 2018

De kleur van het jaar 2018 gekozen door Flexa is Heart Wood. Ook deze kleur sluit aan bij de trend om de kalmerende kleuren uit de natuur binnen te halen. Je kunt hem dus heel goed combineren in de rest van de kamer met een bos fotobehang. En door zijn veelzijdige uitstraling past hij ook heel goed bij de trend om kleur te gebruiken. Kies bijvoorbeeld één wand in de kamer die je met een fotobehang met spetterende kleuren beplakt en verf de overige muren in een bijpassende kleur, zoals de trendkleur Heart Wood.   

Fotobehang Trends (2)
Ga op zoek naar jouw favoriete fotobehang die aansluit bij de behangtrends voor 2018 en geef je interieur snel en makkelijk een nieuw uiterlijk!

Ben je benieuwd wat de trends zijn voor op de vloer? Lees dan vooral verder op ons blog waar we je alles vertellen over de vloerkleed trends die je niet mag missen.

Share.

About Author

Leave A Reply