Als interieurliefhebber wil je natuurlijk dat de woonkamer er stijlvol uitziet. Maar vergeet je niet om er een persoonlijke touch aan te geven? Je kan het huis wel helemaal perfect inrichten alsof het uit een woonmagazine komt, maar dat betekent nog niet dat het aanvoelt als thuis. Sfeer, gezelligheid en persoonlijkheid kun je op verschillende manieren toevoegen. Ga maar eens aan de slag met de onderstaande ideeën!

Verschillende soorten muurdecoratie

Met muurdecoratie breng je heel eenvoudig meer persoonlijkheid in een kamer. Je kunt een mooie foto laten afdrukken op hout, canvas of aluminium. Of maak een toffe collage met fotolijsten in verschillende formaten. Het is ook een leuk idee om zelf een kalender samen te stellen of een poster te ontwerpen. Door middel van printing on demand voor woonproducten zijn er eindeloos veel mogelijkheden! Deze moderne techniek zorgt ervoor dat jij unieke producten kunt maken. Superleuk voor in het interieur, maar ook geweldig om cadeau te geven. Naast verschillende fotoproducten kun je bijvoorbeeld ook textiel, mokken en kaarsen personaliseren.

Persoonlijke voorwerpen in de kast

Een kast is de perfecte plek om persoonlijke voorwerpen neer te zetten. Soms is het niet nodig om alles achter een deurtje of in een lade op te bergen. Jouw boekencollectie mag best gezien worden! Voor een speels effect wissel je dit af met ‘standaard’ accessoires uit de winkel. Heb je bijzondere souvenirs meegenomen van vakantie? Dan zet je deze er gewoon tussen. Een combinatie van praktische items, stijlvolle decoratie en persoonlijke spullen is juist heel mooi.

Planten, bloemen en potten

Je interieur gaat meer leven als er een paar planten in staan. Zoek een plant of bloem die goed bij jouw stijl past en koop er een originele pot bij. Een speciale plantenmand is ook heel sfeervol!

Kleur of print op de muur

Een beetje kleur in de woonkamer kan nooit kwaad. Laat je persoonlijke stijl spreken en verf de muur in je favoriete tint. Wil je juist eens iets anders? Kies dan voor een muur met betonlook, behang met een bijzondere print of krijtverf.

Kleurrijke accenten in de woonkamer

Als je een gekleurde muur toch iets te gewaagd vindt, kun je kiezen voor kleurrijke accenten. Met een tof vloerkleed en verschillende sierkussens geef je de zithoek ook al meer persoonlijkheid.

Je hobby in het interieur

Tot slot mag de woonkamer best iets vertellen over jouw hobby. Ben je gek op reizen? Hang dan een wereldkaart aan de muur en maak een hoekje met alle vakantiefoto’s. Als wielerfanaat lijst je een wedstrijdshirt in of hang je gewoon een echte fiets aan de muur. Wees vooral niet bang om te experimenteren!

Share.

About Author

Hi, ik ben Joanne! Een echte creatieveling die altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie. Werkzaam als fashion stylist, model en blogger (onder andere op mijn eigen website www.makepeoplestare.nl). Ik ben gek op het creëren van mooie dingen in zowel beeld als tekst.

Leave A Reply