Ben je op zoek naar meer vrolijkheid in huis? Daarbij speelt kleur een grote rol! Zo is het een prachtig idee om meer geel terug te laten komen in je woning – misschien niet de kleur waar je het eerst aan denkt, maar zeker een optie. In deze blog geven we verschillende voorbeelden: kijk mee.

Geel bij het raam

Waar de kleur geel toch wel het meest aan refereert? De zon! Daarom is het een idee om voor geel bij het raam te kiezen – zo lijkt het altijd zonnig in jouw huis. Een handige truc! Want als de zon schijnt, staat dat natuurlijk garant aan meer gezelligheid en vrolijkheid.

Op het voorbeeld hieronder zien we gele gordijnen voorbij komen: een prachtige verschijning. En ook echt weer eens iets anders dan de gordijnen die we vaker terug zien komen in onze huizen, in bijvoorbeeld een beige of zwarte kleur. Ook gordijnen mogen een opvallende kleur hebben! Durf hiermee uit te pakken.
Gele details in het interieur: kies voor gele gordijnen

Gele meubelstukken

Het volgende idee betreft gele meubelstukken: die zijn heerlijk opvallend in je woning – perfect als je wel van wat unieke looks in huis houdt. Denk er hierbij goed over na voor welke tint je precies gaat. Zo is lichtgeel wat subtieler, maar ook okergeel is een beeldschoon idee. Het is maar net wat er meer bij jouw smaak past!

En om welke meubelstukken het dan precies gaat? Dat is uiteraard helemaal aan jou! Zo ziet het er beeldschoon uit om een gele bank in huis te halen. Maar ook gele stoelen of een gele eettafel zien er prachtig uit. Of ga voor een combinatie: haal meerdere gele items in huis! Hierbij kun je ervoor kiezen om ze allemaal in dezelfde tint in huis te halen, of om hier juist mee te spelen en dit af te wisselen.
Lekker opvallend: gele meubelstukken in je woning

Gele accessoires in huis

Over het in huis halen van meerdere gele items gesproken: het is ook een idee om verschillende gele accessoires in huis te halen. Van een gele klok tot gele plantenpotten, van gele souvenirs tot gele kussens op de bank. Het goede nieuws is: het is er allemaal te vinden!

Met deze accessoires ga je voor een subtiele manier om geel in je woning te verwerken: ideaal als je de kleur misschien al snel wat heftig vindt, maar toch voor happy details in je woning wilt gaan. Zo kies je namelijk voor de middenweg! En geloof ons maar: op deze manier past geel in iedere woning – met welke kleur je deze tint ook combineert, en wat de woonstijl van je interieur ook is.
Geel in huis: voorbeelden van deze vrolijke kleur

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply