Mag er wel wat meer kleur te zien zijn in jouw keuken? Precies: zo horen we het graag! Daarom pakken we vandaag uit met inspiratie voor de gekleurde koelkast in huis. Daarmee steel je namelijk echt de show! Niet veel mensen hebben zo’n prachtexemplaar in huis staan – des te meer reden voor jou om er een te halen.

Alle kleuren van de regenboog

Voor welke tint je het beste kunt gaan als het gaat om de koelkast in een kleur? Dat laten we helemaal aan jou over. Er zijn namelijk een heleboel koelkast kleuren te vinden – alle kleuren van de regenboog komen voorbij. Je moet er soms wel een beetje goed naar zoeken, maar geloof ons maar: die zoektocht is het meer dan waard.

Of je nu je lievelingskleur in huis neemt, of de kleur die goed bij de rest van je woning past: je kunt je keus op allerlei opties baseren. Een ding is hoe dan ook waar: aan deze koelkast ga je een boel lol beleven! Het is namelijk echt wel even iets anders dan de saaie, standaard witte koelkast die we in de meeste woningen terug zien komen.
De gekleurde koelkast: een feest in de keuken

Er past een heleboel in

Bij de gekleurde koelkast denken we vaak aan de Amerikaanse koelkast in een kleur. En dat is niet zo gek, aangezien deze koelkast hier groot is geworden! Het mooist vinden we het dan ook om zo’n dergelijk exemplaar in huis te halen. Ook dit kan je wat tijd en moeite kosten – maar je hebt vervolgens wel een van de mooiste koelkasten die er bestaan in huis staan. Score!

Daar komt nog een voordeel bij kijken: er past lekker veel in zo’n Amerikaanse koelkast. Zeker als je de overstap maakt van een kleine koelkast die maar ‘half’ hoog is – waar behoorlijk wat mensen in ons land mee leven –, is het verschil enorm. Wat een luxe!
Pak uit in de keuken met de gekleurde koelkast!

Een trendy koelkast in huis

Naast een kleurrijke en handige toevoeging, vormt de gekleurde koelkast ook een enorm trendy toevoeging aan je woning. Je maakt er namelijk echt een Pinterest-waardig interieur mee. En willen we dat niet stiekem allemaal?

Ook hierbij is de kleur weer belangrijk. Zo is een felle kleur een goede keus, maar kun je het juist ook wat rustiger houden – het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Daarom tippen we ten slotte nog even de koelkast in een crème kleur: echt weer wat anders dan de gewone witte koelkast, maar tegelijkertijd nog altijd met een rustgevende uitstraling. Ook dat is een trendy optie in de keuken!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply