Accessoires in het interieur: ze zijn er in allerlei vormen en maten te vinden. De keus is dan ook enorm. Toch hebben we bepaalde favorieten – die ook een prachtig plaatje zullen vormen in jouw woning. Gestreepte accessoires zijn daar een voorbeeld van. Sportief, opvallend én speels. In deze blog ontdek je voorbeelden en inspiratie!

De kussens op de bank

Een accessoire dat in ieder interieur wel voorkomt, is het kussen. Op de bank, op het bed of op een stoel: er zijn genoeg plekken te bedenken voor dit item. Dat betekent dan ook dat het kussen gemakkelijk om te toveren is in een gestreepte variant. De vulling van het kussen heb je immers al in huis – nu alleen nog even voor een nieuwe hoes zorgen.

Het geeft hierbij een mooi resultaat als je meerdere kussens met strepen naast elkaar plaatst. Zeker op de bank is dit een goede optie! Ga bijvoorbeeld bij het ene kussen voor brede strepen, en bij het andere kussen voor smallere strepen. Dat maakt het effect van gestreepte accessoires extra speels. Toch wel iets wat je eenvoudig kunt bereiken met deze trend!
Gestreepte accessoires in de woonkamer: het kussen met strepen

Het beddengoed met strepen

Wil je het net wat grootser aanpakken dan met die kussens? Ga in dat geval voor beddengoed met strepen! Zo maak je er echt een feestje van in de slaapkamer. Of je hier nu voor kiest in je eigen slaapkamer of in die van je kinderen: het is allemaal mogelijk. Er zit namelijk geen leeftijdslimiet aan de liefde voor strepen! Kortom: voor iedereen zijn de gestreepte accessoires leuk.

Ook wat betreft het beddengoed met strepen zijn er allerlei soorten te vinden. Voor een wat stoerder effect ga je voor een brede streep – dat springt zeker weten in het oog. Een smallere streep zorgt aan de andere kant juist voor een wat lieflijker effect: ook goed passend bij de slaapkamer. Wat betreft de kleuren: je hoeft natuurlijk niet bij zwart-wit te blijven. Experimenteer juist met andere gestreepte varianten!
Beddengoed met strepen in huis: speels en uniek

Onder de bank: het vloerkleed

We gaan weer terug naar de bank – waar je inmiddels misschien al plannen voor hebt om er gestreepte kussens op te plaatsen. Ook een vloerkleed met strepen is een beeldschone toevoeging aan het interieur. Dit valt nog weer net een stukje meer op dan die kussens op de bank: het is maar net hoe ver je wilt gaan met deze trend.

Onder de bank staat zo’n vloerkleed bijvoorbeeld prachtig. Maar je kunt ‘m uiteraard kwijt op de plek waar jij ‘m het liefst ziet. Onder de eettafel is bijvoorbeeld ook een prachtige optie. Of wat dacht je van de werkkamer? Zo ziet je thuiskantoor er in een handomdraai een stuk gezelliger en knusser uit. Soms is daar namelijk maar één item voor nodig – makkelijker kan het niet!
Een opvallend vloerkleed: gestreepte accessoires in huis

Opbergen met strepen

Het opbergen van spullen: in ieder interieur moet het gebeuren. Toch weten we vaak niet zo goed hoe we dit nu het best kunnen aanpakken. Want opruimboxen lijken vaak al snel in de weg te staan, en daar komt bij dat we ze lang niet altijd zo mooi vinden. Is dit ook een probleem in jouw interieur? Dan is het natuurlijk de hoogste tijd om dit probleem aan te pakken! En laat opbergers met strepen daar nu de ideale oplossing voor bieden.

Ook hier geldt weer: je gaat zo voor een heel speels effect in je woning. Zo mogen die opbergboxen, van wasmand tot verzameldoos voor speelgoed, dus best gezien worden. Graag zelfs! En dat betekent dat dit probleem in je interieur ook meteen weer is opgelost. Van de kinderkamer tot de werkkamer, van de zolder tot de woonkamer: deze gestreepte accessoires passen werkelijk overal!
Gestreepte accessoires in het interieur: voorbeelden en inspiratie

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply