Ben je op zoek naar een stijlvolle kleur voor de badkamer? Heel goed! Het is verstandig om hierover na te denken – om zo te voorkomen dat je hier alleen de kleur wit terug ziet komen, zoals in zoveel woningen al het geval is. Kies liever iets origineels! In deze blog lichten we grijs in de badkamer uit.

Grijze muren in de badkamer

Laten we het meteen groots aanpakken wat betreft het oppervlakte: durf te kiezen voor grijze muren in de badkamer! Het is misschien even wat werk als het gaat om een make-over, maar het resultaat mag er meer dan zijn. Grijs brengt namelijk echt meer rust en smaak naar de ruimte toe!

Er zijn verschillende materialen beschikbaar: van een betonmuur tot grijze wandtegels in de badkamer. En of je nu gaat voor een lichte of een donkere tint grijs – dat laten we aan jou. De donkere tint biedt nog wat meer warmte, de lichtere tint houdt de boel te allen tijde fris. Het is maar net welk effect je teweeg wilt brengen! Denk hier goed over na – het gaat immers om een behoorlijk oppervlakte wanneer je het hebt over een badkamer met grijze muren.
Pak uit met grijze muren in de badkamer

Een grijs bad

Waar we ook meteen aan moeten denken bij de grijze badkamer? De keus voor een grijs bad! Dat kan zowel zijn wat betreft de badkuip zelf, maar eenvoudiger te realiseren is misschien de grijze rand om de badkuip. Dat geeft meteen een luxueus gevoel: het bad staat niet los op zichzelf, ergens in de hoek, maar is echt netjes ingebouwd in de badkamer waarbij er is nagedacht over de kleur.

Op het beeld hieronder is ervoor gekozen om de grijze kleur ook door te laten lopen op de muur – een perfecte manier van combineren, als je het ons vraagt! Zo ga je voor een overzichtelijk geheel in de ruimte.
Grijs in de badkamer: stijlvol en uniek

De wastafel in een grijze look

Wie het beeld hieronder bekijkt, krijgt waarschijnlijk het idee in een design-badkamer te zijn beland. Een heerlijk gevoel, nietwaar? En de grap hierbij is: het is behoorlijk eenvoudig om deze look ook in jouw badkamer te kunnen verwezenlijken! Met de grijze wastafel ga je voor een relatief kleine verbouwing in de ruimte, maar toch een geheel nieuwe look.

De robuuste vorm van het blad heeft hier uiteraard ook mee te maken – samen met het grijs sluit dit perfect aan op een stoere, industriële look. Prachtig zo’n badkamer met grijze meubelen, en dat kan dus soms gewoon op een eenvoudige wijze als deze.
Inspiratie: een stoere, grijze wastafel in de badkamer

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply