Ben je op zoek naar een nieuwe look en feel in je woning, maar ben je niet van plan om veel kleur in huis te halen? Daar weten we wel een oplossing voor: kies voor grijs! Dit is een enorm stijlvolle en tijdloze kleur, die bij iedere woning past. Hoewel het misschien wat saai klinkt, is dat zeker niet het geval. Kijk maar mee in deze blog: dan laten we je fraaie voorbeelden zien.

Grijs in de zithoek

We beginnen bij de woonkamer met grijstinten: toch wel de plek waar je het meest te vinden bent in huis. Hoewel je misschien het idee hebt dat je kleur in deze ruimte moet verwerken, is dat heus niet het geval. Als jij je prettiger voelt bij een meer basic omgeving, is dat helemaal goed. En grijs past daar perfect bij!

Kijk maar eens naar onderstaande afbeelding: dat ziet er toch heel gezellig uit? Met grijze meubels en muurverf grijs kom je al een heel eind. Door hierbij te spelen met verschillende grijstinten, zorg je voor afwisseling en blijft de look in huis spannend.
Heerlijk warm: grijs in de zithoek

Grijs aan de eettafel

Ook aan de eettafel en in de keuken staat grijs stijlvol. Juist omdat hier vaak voor lichtere tinten wordt gekozen, ga je voor een eigenzinnig contrast door voor grijs te kiezen. Durf zo’n keuze te maken!

Met name donkergrijs staat fraai in deze ruimte. Dat zorgt voor een sfeervolle en tegelijkertijd moderne uitstraling: een prachtige combinatie. Als je op onderstaand beeld kijkt, begrijp je meteen wat we bedoelen.
Grijstinten in het interieur: tijdloos en altijd goed

Grijs in de slaapkamer

De slaapkamer: het is de plek in je woning waar je tot rust komt. Het interieur met grijstinten komt hierbij goed van pas. Deze tinten zijn niet afleidend, en zorgen zo voor een comfortabele en kalmerende omgeving. Heerlijk voor de nachtrust!

Als je voor een slaapkamer met grijstinten kiest, is het aan te raden om niet te kille tinten uit te zoeken. Het mag immers best wat sfeer hebben, deze ruimte! Als je voor donkergrijs gaat, met een warme uitstraling, zorg je voor een cosy slaapkamer: precies wat je wilt!
Grijs in de slaapkamer: een rustgevende kleur

Grijs in de werkkamer

Heb je een thuiskantoor? Dan is een fijne sfeer en omgeving van groot belang: dat kan immers zorgen voor meer productiviteit! Denk dus goed na over de inrichting van deze ruimte, evenals het kleurgebruik. Grijs kan hier de perfecte kleur vormen.

Waarom? Grijs geeft warmte en sfeer, maar is tegelijkertijd niet afleidend. Perfect dus, als jij je moet concentreren! Maar tegelijkertijd heb je niet het gevoel dat je in een saaie, steriele omgeving zit. Zo kies je voor het beste van twee werelden: rust én een fraaie omgeving.
Een goede werkomgeving met grijs in het thuiskantoor

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply