Ben je op zoek naar een nieuwe kleur voor in de badkamer? Zo zien we het maar al te graag: er zijn naar ons idee te veel saaie badkamers te vinden, waarin bijvoorbeeld alleen de kleur wit voorkomt. Daar kun je veel meer mee! In deze blog hebben we het over groen in de badkamer: lees en kijk mee!

Een groene muur

We beginnen bij de muur in de badkamer: durf hiermee uit te pakken, en schilder die hele muur groen. Liefst in een zachte, diepe groene kleur. Want neongroen doet geen wonderen voor een rustgevend karakter in je badkamer, maar een tint als olijfgroen wel. En dat is precies waar je voor wilt gaan!

Naast rustgevend, is de groene kleur stijlvol en karakteristiek. Je raakt er hoe dan ook niet snel op uitgekeken! En zeker als er nu geen kleur op je badkamermuur te vinden is, ga je voor een wereld van verschil. Genieten geblazen, met badkamer groen!
Kleur in de badkamer: een groene muur!

Planten in de badkamer

Bij groen denken we niet alleen aan een kleur die je kunt verwerken in de ruimte, maar ook aan bepaalde items. Planten, bijvoorbeeld! Misschien had je er niet meteen aan gedacht om deze in je badkamer te plaatsen, maar dit ziet er juist beeldschoon uit.

Op het beeld hieronder is enorm uitgepakt – hier zien we een ware urban jungle met planten in de badkamer. Een leuk idee natuurlijk, maar je kunt het ook subtieler aanpakken. Ga voor wat hangplanten aan de muur, wat kleine planten op de wastafel, of juist een grote plant op de vloer. Het is maar net wat jij het mooist vindt! Hoe dan ook wordt het iedere ochtend weer vrolijk wakker worden, in een plantrijke omgeving.
Mooi: planten in de badkamer

Spelen met tegels

Badkamertegels in het groen: ook een prachtig idee! Groene tegels geven weer een heel ander effect dan een geverfde muur, waar we het hierboven al eerder over hadden. Je kunt hierbij namelijk spelen met verschillende tinten groen – kijk maar eens op het beeld hieronder.

Door de donkere en lichte tinten van groen af te wisselen, ga je voor een opvallende look. Perfect als je wilt uitpakken in de ruimte! En die tegels kun je niet alleen kwijt aan de muur, maar ook bijvoorbeeld op de vloer of de wastafel. Leef je uit!
Groen in de badkamer: rustgevend en stijlvol

Groene accessoires

Ten slotte tippen we badkameraccessoires in het groen: een subtielere manier om de kleur in de ruimte te verwerken. Ook is dit direct de meest eenvoudige manier om wat meer kleur te geven aan de badkamer.

Haal bijvoorbeeld wat groene handdoeken, badjassen of zeephouders in huis – en in een handomdraai geef je een nieuwe uitstraling aan je badkamer. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn, dankzij de groene badkamer accessoires.
Voeg kleurdetails toe aan de badkamer: groen!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply