Zit je ook iedere avond met Netflix aan op de bank? Dan is de kans groot dat je het op een gegeven moment wel anders aan wilt pakken. Iedere keer maar op de bank voor de tv ploffen wordt ook zo saai. Gelukkig zijn er een aantal leuke manieren om het Netflix kijken nog leuker, interessanter en toffer te maken. We zetten vast een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje!

1. Maak je eigen thuisbioscoop

Klaar met het staren naar die toch wel kleine beeldbuis? Maak dan je eigen thuisbioscoop! Schaf een beamer aan en een mooi projectiescherm om je films op de ultieme manier te kunnen kijken. Heb je wat beperkt budget? Dan kun je ook een infocus beamer aanschaffen en deze op een gladde, witte muur projecteren. Om het nog fijner te maken kun je wat grote kussens op de grond leggen, de kaarsjes aansteken en natuurlijk een bak popcorn klaarzetten. Toch weer eens wat anders dan zomaar een avondje tv kijken. Zo maak je die filmavonden ineens een heel stuk specialer!

2. De bioscoopervaring

Hoewel het maken van je eigen thuisbioscoop natuurlijk geweldig is, heeft niet iedereen hier de ruimte voor. Gelukkig kun je de bioscoopervaring ook op andere manieren in je woning implementeren. Kijk bijvoorbeeld eerst eens of je televisie een upgrade kan gebruiken en een groter scherm in de ruimte mogelijk is. Hang je televisie vervolgens met een stevige muurbeugel aan je muur zodat je ruimte overhoudt. Wanneer je later ook nog een surround systeem aanschaft kun je genieten van de ervaring van de bioscoop: maar gewoon in je eigen woonkamer.

Netflix kijken

3. Laat de verlichting meespelen

Er zijn tegenwoordig allerlei ontwikkelingen op het gebied van verlichting: en deze ontwikkelingen kunnen het Netflix kijken nog intenser en grootser maken. Zo zijn er speciale, slimme led strips verkrijgbaar die je op je televisie aan kunt sluiten. Deze strips verlichten vervolgens de ruimte om de televisie in dezelfde kleuren als de film die zich op dat moment afspeelt. Een mooie manier om de ervaring nog grootser te maken!

4. Een horroravond

Wil je een avondje écht intens van Netflix genieten? Zoek dan één of twee geweldige horror films op, en bereidt de woonkamer op de juiste manier voor om het extra spannend te maken. Sluit de geluidsinstallatie aan op de televisie en maak de ruimte helemaal donker. Zorg voor voldoende dekentjes en kussens, en steek her en der een kaarsje aan. Gordijnen dicht, lichten uit, het volume zo hoog mogelijk en laat de surround sound maar schallen.

Share.

About Author

Leave A Reply