Is een badhanddoek een grote aanwinst wanneer je de juiste keuze voor elke afzonderlijke gelegenheid maakt. Een goede badhanddoek maakt je dag onopgemerkt een beetje comfortabeler en eenvoudiger. Het onderhoud van een badhanddoek is een fluitje van een cent. Handdoeken kunnen makkelijk gewassen en gedroogd worden zodat ze snel weer klaar zijn voor gebruik. Volg de onderstaande tips om te zien op welke eigenschappen je goed moet letten bij de aanschaf van een badhanddoek.

Kies het juiste materiaal

Het is belangrijk goed naar het gebruikte materiaal te kijken voordat je een keuze maakt. Het overgrote merendeel van badhanddoeken zijn van katoen of een combinatie tussen katoen, linnen en/of polyester. Elke combinatie heeft zijn voordelen en nadelen.

Katoen is een natuurlijk product en is erg huidvriendelijk. Na het baden is katoen perfect om mee te drogen omdat het uitstekend vocht op neemt. Linnen is een textiel dat uit vlas (een plant) wordt gemaakt. Het is erg duurzaam en twee maal zo sterk als katoen. Polyester wordt synthetisch verwerft. Polyester onderscheid zich van katoen door de kleurvastheid en het elastische vermogen. Er wordt gebruik gemaakt van sterke vezels die duurzaam zijn en niet kreuken.

De combinatie katoen en linnen voelt zachter aan, maar kan ook iets warmer zijn. De combinatie tussen katoen en polyester combineert de beste eigenschappen van beide stoffen. Zo krijg je makkelijk wasbare en slijtvaste badhanddoeken. Een badhanddoek die alleen uit katoen bestaat absorbeert het meeste vocht.

Kies jouw persoonlijke stijl

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft de stijl van een badhanddoek. Maak keuze uit een enorm kleurenpalet, van één kleur tot een full colour handdoek. Laat je verbeelding de vrije loop om de handdoek naar jouw wens te personaliseren. Kies je favoriete kleuren en afbeeldingen zodat je er zeker van bent dat jouw handdoek aan al je eisen voldoet. Voor een geheel uniek en persoonlijk artikel laat je je badhanddoek bedrukken of borduren. Dit is ook ontzettend leuk om als cadeau te geven.

Kies de juiste handdoek voor de juiste gelegenheid

Naar aanleiding van waar en hoe je je badhanddoek wilt gebruiken kies je voor de juiste aankoop. Er zijn diverse toepassingen mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een badhanddoek voor kinderen, een badhanddoek voor gasten, een handdoek om te sporten, een handdoek voor het strand, of misschien gewoon voor dagelijks gebruik. Verschillende activiteiten vereisen een specifieke soort handdoek. Bestudeer zorgvuldig je doelgroep en kies dan de gepaste handdoek voor de juiste gelegenheid.

Conclusie

Badhanddoeken zijn zo praktisch en veelzijdig dat ze een uitstekend relatiegeschenk maken. Er zijn talloze combinaties kleuren en stijlen van handdoeken mogelijk. Weet je niet zo goed welke badhanddoek en welk ontwerp je wilt? Een site zoals Maxilia is uitstekend geschikt om je hiermee verder te helpen. Zo verzeker je je ervan de juiste keuze bij de aanschaf van jouw badhanddoeken te hebben gemaakt en zul je later geen spijt krijgen.   

Share.

About Author

Leave A Reply