Heerlijk deze zomerse dagen! Regelmatig barbecueën, zonder jas naar buiten en lekker terrashoppen. Allemaal leuk en aardig dat warme weer, maar hoe houd je de warmte ook daadwerkelijk buiten? Een warm huis of een benauwde slaapkamer is alles behalve comfortabel. Tijd voor goede raamdecoratie! Eh, raamdecoratie?

Sfeervol én praktisch

Raamdecoratie is vaak één van de laatste stappen in het inrichten van een huis. Raamdecoratie maakt je huis af, geeft je huis extra sfeer maar kan ook juist heel praktisch zijn. Met raamdecoratie beheers je de perfecte lichtinval, stuur je op de juiste hoeveelheid privacy maar raamdecoratie werkt ook isolerend zodat het binnen heerlijk koel blijft. Ideaal tijdens de warme zomerperiode!

Raamdecoratie als binnenzonwering

Zonwering voor binnen die ook nog eens heel sfeer- en stijlvol is? Ga voor een moderne styling voor houten jaloezieën, een strak interieur met rolgordijnen of val voor de charmes van plisségordijnen. Met deze binnenzonwering kun je gemakkelijk de raamdecoratie bedienen voor de juiste lichtinval & privacy. Zo houd jij je huis lekker koel en blijft de warmte buiten. Ben je van plan om binnenkort nieuwe raamdecoratie aan te schaffen of je huidige te vervangen? Het is mooi meegenomen als je raamdecoratie in de zomer én winter isoleert, lekker duurzaam!

Plisségordijnen, houten jaloezieën of rolgordijnen

Plisségordijnen werken isolerend en helpen naast het buiten houden van de warmte, ook in de winter voor het buiten houden van de kou. Ideaal! Houten jaloezieën kun je door de vele productopties zo samenstellen zoals jij wil én ze werken ook nog eens perfect als binnenzonwering. Bij het sluiten van de lamellen wordt er minimale warmte doorgelaten. Ga je voor rolgordijnen dan kies je tussen een semi-transparante of verduisterende stof waarbij het stoftype zorgt voor de perfecte hoeveelheid binnenzonwering.

plisse slaapkamer

Ga voor binnenzonwering op maat

Veneta.com is online specialist in raamdecoratie op maat. Het perfecte aan raamdecoratie op maat is dat het naadloos aansluit op het raam, de warmte dringt daardoor minimaal binnen. Een groot voordeel van raamdecoratie op maat is dat het altijd past! Je hebt geen grote kieren en je hoeft niet zelf te gaan passen en meten met standaard maten uit de winkel.

Share.

About Author

Leave A Reply