In iedere woning is er wel eentje te vinden: een bijzettafel! Maar ben jij nu juist net bezig met het inrichten van je nieuwe interieur, of ben je weer eens toe aan iets anders? Daar helpen wij je graag een handje bij! Wat zijn nu dé mooie bijzettafels van dit moment? In deze blog vertellen we je er alles over.

Kies een unieke vorm

Bij een tafel denken we al snel aan een standaard ontwerp: de vierkante of de ronde tafel. Die zijn immers zo bekend! En hoewel het waar is dat je daarmee altijd goed zit, is het misschien ook leuk om eens voor een uniekere vorm te kiezen. Dat maakt de look in je interieur meteen weer helemaal anders!

Aan welke vormen je kunt denken? Er is meer dan genoeg te bedenken! Zo zijn wij dol op de driehoekige bijzettafel: dat geeft een enorm speelse look aan je woonkamer. Maar ook bijvoorbeeld een ovale tafel is een prachtige toevoeging aan je interieur. Hoewel dit alweer dicht in de buurt komt van de ronde variant, is het toch nét even anders. En dat valt op!
Mooie bijzettafels in huis: ga voor een unieke vorm

Combineer hout en metaal

Waar tafels in de meeste gevallen van worden gemaakt? Hout, natuurlijk! Al sinds jaar en dag wordt dit materiaal ingezet – we weten nauwelijks beter. Naast hout zien we vandaag de dag ook zo nu en dan andere materialen voorbij komen. Metaal, bijvoorbeeld. En ook dat ziet er beeldschoon uit!

Maar wat nu toch wel de ultieme uitwerking is? Als je deze materialen samenbrengt! Want waarom zou je kiezen voor één, als je er met gemak meerdere kunt hebben? Dat voorkomt meteen keuzestress. Hout en metaal vullen elkaar helemaal aan: een match made in heaven. Zo breng je een uitstraling van rust en een vleugje stoerheid samen in je woning.
Breng hout en metaal samen voor mooie bijzettafels in huis

Klein maar fijn

Heb je het idee dat mooie bijzettafels redelijk groot van formaat moeten zijn? Dat is geen vreemde gedachte: een tijd lang was het een trend om een grote tafel in huis te halen. Praktisch is dit immers ook wel, moeten we toegeven: zo kun je er veel op kwijt. Maar wat we momenteel misschien nog wel stijlvoller vinden, is een tafeltje dat klein van formaat is. Klein maar fijn, kortom!

Dit is ook nog eens een ideale uitkomst voor iedereen die in een kleine woning woont – wat ook steeds vaker lijkt voor te komen. Dan is het immers ook maar wat zonde om een reuzevariant in huis te nemen. Zo speel je het dus eigenlijk gewoon slim, met dank aan deze tips voor mooie bijzettafels. En mocht dit echt te weinig ruimte bieden voor je spullen, dan haal je er toch gewoon twee in huis? Voor extra veel plezier!
Ga voor meerdere mooie bijzettafels in huis: klein maar fijn

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply