Geef je badkamer een persoonlijke touch door sfeervolle decoratie te gebruiken. Met de juiste accessoires kun je een moderne badkamer veel meer warmte en gezelligheid laten uitstralen. Dan wordt het pas echt een fijne plek om elke dag binnen te wandelen! Om je wat inspiratie te geven, hebben wij een aantal voorbeelden van leuke decoratie voor je op een rij gezet. Wat kunnen we binnenkort ook in jouw badkamer terugvinden?

Moderne spiegels

Een spiegel is eigenlijk onmisbaar in de badkamer. Je gebruikt het om je make-up te doen, om je haren in model te brengen en om te checken of er geen tandpasta achterblijft op je gezicht. Een badkamerspiegel is natuurlijk ontzettend handig, maar het kan ook veel doen voor de sfeer. Besteed daarom eens wat meer aandacht aan het design van de spiegel. Kies voor een ronde wandspiegel met een zwart frame of zoek een ontwerp waarbij meerdere kleine spiegels zijn samengevoegd. Er zijn veel meer mogelijkheden dan je in eerste instantie denkt. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Sweet Living Shop voor allerlei prachtige spiegels en andere accessoires. Bijna alle voorbeelden uit dit artikel zijn in deze webshop verkrijgbaar.

Mooi dienblad

Een dienblad gebruik je niet alleen om drankjes mee te serveren. Je kunt het namelijk ook goed gebruiken in de badkamer. Zet er een aantal lekkere geurkaarsen op of gebruik het om je favoriete parfumflessen op tentoon te stellen.

Handige opbergmand

Een badkamer oogt snel rommelig als er te veel verzorgingsproducten in het zicht staan. Het is daarom verstandig om genoeg opbergruimte te creëren. Dit doe je niet alleen met kasten en plankjes, maar ook met opbergmanden. Dit is praktisch en decoratief tegelijk! Er zijn landelijke rieten mandjes, stoere metalen manden of eenvoudige kunststof opbergmanden.

Stijlvolle zeeppomp

Een standaard plastic zeeppomp heeft vaak niet het mooiste design. Er staat een groot logo op of de kleur past nou eenmaal niet bij de rest van je badkamer. Gelukkig is hier een eenvoudige oplossing voor, namelijk een navulbare zeeppomp. Kies voor een zeepdispenser met een houtlook of de uitstraling van natuursteen. Dit ziet er heel chic en stijlvol uit naast de wasbak.

Sfeervol windlicht

In een windlicht kun je een echte kaars zetten of een lampje op batterijen. De laatste optie is veilig en sfeervol tegelijk. Zo krijg je een ontspannend wellness gevoel als je in bad ligt of onder de douche staat.

Groene planten

Tot slot zijn planten ook altijd een goed idee. Koop een aantal groene planten die goed tegen vocht kunnen of ga op zoek naar een mooie kunstplant.

Share.

About Author

Hi, ik ben Joanne! Een echte creatieveling die altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie. Werkzaam als fashion stylist, model en blogger (onder andere op mijn eigen website www.makepeoplestare.com). Ik ben gek op het creëren van mooie dingen in zowel beeld als tekst.

Leave A Reply