We zien ‘m steeds vaker voorbij komen: het interieur karretje! Dit meubelstuk is allereerst enorm praktisch: je rijdt ‘m gemakkelijk van A naar B, en kunt er zo van alles in vervoeren. Wie ook nog eens voor een mooi design gaat, kiest tegelijkertijd voor een stijlvolle toevoeging aan de woning. Zo past het karretje perfect bij de industriële woonstijl.

Wij zijn met name dol op het metalen interieur karretje, in een basic of juist een opvallende kleur. Het is maar net wat bij jouw woning past! Je kunt daarnaast gaan voor een kar met bijvoorbeeld drie of vier verdiepingen, afhankelijk van het aantal spullen dat je erin wilt plaatsen. En dat kan per woonruimte weer anders zijn. Hoe je de kar in verschillende ruimtes kunt inzetten? Dat ontdek je hieronder!

Het interieur karretje in de keuken

We beginnen bij de keuken. De kans is groot dat je de kar hier het meest gebruikt om ermee te rijden. Van het aanrecht naar de tafel, en weer terug: alles moeten dragen en meerdere keren moeten lopen zijn voortaan verleden tijd. Zeker wanneer je voor een groot model kar gaat! Het servies, de placemats, en het peper en zout stelletje: het past er allemaal in.
Een bijzonder interieur karretje: van glasBron afbeelding

In de woonkamer

Het interieur karretje kun je in de woonkamer zien als de nieuwe bijzettafel. Het ideale hieraan is dat de kar vaak een smal design heeft, en dus gemakkelijk in een hoekje geplaatst kan worden. Naast de bank, bijvoorbeeld! En dat brengt de nodige voordelen met zich mee.

Zo kun je voortaan binnen een handomdraai bij je kop thee, afstandsbediening en tijdschrift. Niet langer hoef je helemaal naar voren toe te leunen, of de beker gevaarlijk te laten balanceren op de bankleuning. En wie gaat voor het interieur karretje in combinatie met de bijzettafel zal merken dat de extra ruimte een wereld van verschil maakt!
Het interieur karretje: handig om spullen in te vervoerenBron afbeelding

In de slaapkamer

Ten slotte tippen we het interieur karretje in de slaapkamer, waar je ‘m naast je bed kwijt kunt. In plaats van het nachtkastje, dus! Hierbij zal je merken dat je ineens veel meer kwijt kunt. Waar het nachtkastje maar één verdieping heeft, zijn dit er bij de kar een stuk meer. Zo hoef je je boekenverzameling of zelfs je telefoon ’s nachts niet meer op de grond neer te leggen, maar is daar nu gewoon ruim plek voor!
Planten in het interieur karretjeBron afbeelding

Kies voor veelzijdigheid met het interieur karretje

Het interieur karretje is inzetbaar in verschillende woonruimtes. Het grootste voordeel? Dat de kar zo praktisch is! Je kunt er veel in kwijt, en de kar is ook nog eens beweegbaar. Daarnaast maak je met de kar een stijlvolle keuze. Het voegt nét dat beetje extra toe aan je woning, en zorgt zo voor een unieke look. Dat valt op!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply