Hoewel trends vaak om een wat groter meubelstuk of een gehele stijl gaan, zijn het soms de details die er helemaal uitspringen. En dat is nu precies het geval bij de ronde spiegel! Deze must-have is een ware beauty, die je in vrijwel iedere kamer kwijt kunt.

Waarom we zo dol zijn op de ronde spiegel? Het is de elegante en vriendelijke uitstraling die deze met zich meebrengt. Dat maakt tegelijkertijd dat de spiegel geschikt voor verschillende interieurstijlen én een heleboel kamers in je interieur. Score!

De ronde spiegel in de badkamer

Waar we als eerst aan denken als we het over de spiegel hebben, is de badkamer. Hier is de spiegel natuurlijk een echte essential! En waarom het zo’n goed idee is om voor de ronde variant te kiezen? Omdat deze spiegel ruimtelijkheid biedt. Dat maakt niet alleen dat je jezelf er gemakkelijker in kunt bekijken, maar ook dat de badkamer een ruimere en overzichtelijkere look krijgt.

Zeker wanneer je voor een spiegel kiest waar geen lijst omheen zit, wordt dit effect bereikt. Maar we moeten eerlijk toegeven dat we ook dol zijn op de spiegels met een lijst, liefst in een trendy kleur. Goud of rosé, bijvoorbeeld!
De ronde spiegel in de badkamerBron afbeelding

In de slaapkamer

De slaapkamer is een plek om tot rust te komen. Maar ook is de kans groot dat je je hier omkleedt en in de spiegel kijkt welke outfit je aan wilt trekken. Hoe kun je deze twee werelden nu combineren? Inderdaad: met de ronde spiegel!

Het uiterlijk van deze variant spiegel brengt harmonie naar de kamer toe, meer dan dat een vierkante of rechthoekige spiegel dit doet. Zo maak je een meer ontspannen plek van je slaapkamer.
In de slaapkamer: de ronde spiegelBron afbeelding

In de woonkamer

Een spiegel in de woonkamer vreemd? Zeker niet! Sterker nog: je kunt er in deze kamer een ware eyecatcher van maken. Ook doet een spiegel deze ruimte groter lijken – ideaal voor huizen met een kleine woonkamer.

Om de spiegel nét een extra touch te geven, kun je gaan voor een ronde variant met daaraan een leren band. Het is de band waaraan je de spiegel ophangt. Dat ziet er super elegant uit! En waar je ‘m het beste kunt plaatsen? Boven een houten kastje of de bank, bijvoorbeeld. Of aan een schouw, mocht je het geluk hebben dat je deze in je interieur hebt.
De ronde spiegel in de woonkamerBron afbeelding

Een rustgevende en vrolijke touch

Het brengt iets unieks naar je interieur toe, de ronde spiegel. En dat is natuurlijk fraai! Want wie wil het interieur nu niet zo bijzonder mogelijk inrichten? Ook nog eens met een rustgevende en vrolijke touch!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply