Soms heb je van die periodes dat je gewoon even geen zin meer hebt in hoe je huis eruit ziet. Na de zomer aan een nieuw werk/schooljaar beginnen, een verjaardag die eraan komt, je goede voornemens voor het nieuwe jaar, of gewoon omdat het kan: er zijn zat redenen te bedenken waarom jij je interieur eens wil upgraden. Nu kun je natuurlijk weer nieuwe kussentjes voor op de bank of een nieuw schilderij voor boven de bank aanschaffen, maar heb je er al eens over nagedacht om wat nieuwe technische snufjes aan je interieur toe te voegen?

1.      Tech in huis

Beleving speelt een steeds grotere rol en de commerciële wereld probeert dit steeds meer te beïnvloeden wanneer je buiten op straat loopt. Gelukkig ben je in je eigen interieur gewoon zelf de baas en de technologie wordt steeds betaalbaarder. De Philips Ambilight is hier een mooi voorbeeld van! Met deze LED-verlichting achter je tv wordt je tv-beleving een stuk intenser. Ook op het gebied van muziek hoeft het allemaal niet veel te kosten. Je kunt verschillende boxen in het huis aansluiten op één Google Chromecast. Zo creëer je zelf een systeem vergelijkbaar met een Sonos systeem voor een stuk lagere prijs! Om de beleving helemaal compleet te maken, kun je responsive LED-strips bevestigen onder bijvoorbeeld je bank. Deze volgen het volume en ritme van de muziek en je kunt de kleur zelf instellen. Een paar tientjes investeren en dan heb jij een prachtige beeld- en geluidervaring in je woonkamer!

2.      Quote it!

Quotes zijn hot! Op kleding, zelf ontworpen iPhone SE hoesjes of ansichtkaarten: de quotes vind je overal terug. Ga helemaal op in de wereld van quotes en pas je interieur dagelijks af op je stemming met een gaaf LED-bord. Superleuk natuurlijk met feestjes en etentjes!

3.      Mix en match

Ons huis ligt tegenwoordig vol met gadgets. Smartphones, tablets, laptops, spelcomputers, e-readers en ga zo maar door. Alles bij elkaar vormt dit een doorn in het oog wanneer dit niet mooi staat bij de rest van je interieur. Gelukkig zijn overal leuke hoesjes en accessoires voor te vinden, zodat ook deze gadgets matchen met je interieur. Denk bijvoorbeeld aan houten hoesjes voor je smartphone, of een MacBook 12 inch 2017 hoes in de themakleur van je huis. Het lijkt een klein aspect, maar het effect is duidelijk te zien!

4.      Light it up!

Als het om verlichting gaat, is er momenteel een duidelijke trend te zien van geometrische vormen in ruige en grove materialen. Deze lampen worden momenteel het meest uitgebracht in donkere kleuren zoals donkerblauw, donkergroen, zwart en aardetinten. Met app-controlled verlichting kun je zelf kiezen welke kleur het licht moet zijn en kun je deze dempen of feller zetten vanaf je smartphone. Zo hoef je dus nooit meer het hoesje van je tablet voor het licht te houden wanneer je het scherm niet goed kunt zien, maar zet je heel gemakkelijk de lamp wat zachter zonder op te hoeven staan!

5.      Maak van je huis een thuis

Een persoonlijke touch geeft je huis direct meer sfeer en maakt het een thuis in plaats van een huis. Ontzettend belangrijk dus. Maar welke foto moet je dan kiezen? Goed nieuws, je hoeft helemaal niet te kiezen! Er zijn allerlei leuke fotolijstgadgets waar je een selectie aan foto’s op af kunt wisselen. Ook zijn er miniprojectors waarmee je foto’s op de muur kunt projecteren en afwisselen.

Welke gadgets heb jij al toegevoegd aan je interieur?

Share.

About Author

Leave A Reply