Nog maar even en dan staan de feestdagen alweer voor de deur! Grote kans dat je nog bezig bent met de last-minute versieringen, om het hartstikke gezellig te maken in huis. Daar helpen wij je natuurlijk graag bij. In deze blog lees je alles over kerstversieringen die je niet mag missen.

Ga voor warme kerstverlichting

Waar we bij kerst en de maand december eigenlijk meteen aan denken? Warmte! Dit kun je het best vertalen met kerstverlichting in huis: je kunt nooit genoeg lampjes of andere lichtgevende decoratie in huis hebben tijdens de decembermaand. Ze maken de boel nu eenmaal zo gezellig! En als de sfeer in huis fijn is, heb je automatisch meer plezier tijdens de decembermaand.

Bij Allekabels.nl vind je een prachtig aanbod van kerstverlichting. Zo doe je er natuurlijk goed aan om verlichting in de kerstboom te hangen. Maar er is veel meer dan dat: ga ook voor kandelaars op tafel, lichtgordijnen aan de muur of lichtgevende sterren aan de deur! En heb je al nagedacht over de verlichting buiten? Kerstfiguren in de tuin maken de look helemaal compleet. Zo is namelijk je gehele huis in stijl!
Kerst in huis: deze versieringen mogen niet ontbreken

Een krans aan de muur of deur

Naast lampjes in huis zijn er natuurlijk ook andere decoraties goed voor de sfeer van kerst. Een van onze favorieten: de kerstkrans aan de muur. Het liefst zo groot mogelijk – uitpakken mag! Versier ‘m met dennentakken, dennenappels, sinaasappels en kerstballen.

Hierbij geldt de regel: hoe bonter, hoe beter! Die krans mag namelijk best gezien worden. Hang ‘m bijvoorbeeld op in de hal, zodat je ‘m iedere dag weer tegemoet loopt als je thuiskomt. Een warmer ontvangst bestaat toch eigenlijk niet? Maar ook in de woonkamer ziet het er beeldschoon uit. Aan jou de keus! Of zorg gewoon voor een krans in iedere ruimte – niemand die je tegenhoudt.

De mooiste kerstversiering in de boom

Je hebt niet alleen kerstversiering aan de muur of deur nodig, maar natuurlijk ook in de boom! Dat is immers toch wel waar het allemaal om draait in huis rond deze dagen: de boom staat in het middelpunt van belangstelling. De mooiste kerstversiering kopen voor in de boom is dan ook essentieel.

Allereerst zijn er natuurlijk de kerstballen, in prachtig zilver, goud of een andere kleur. Hierbij mag je best unieke combinaties maken: werk met jouw lievelingskleuren en pak uit. Maar dat is lang niet alles! Denk ook goed na over de kerstverlichting: van traditionele kleine lampjes tot ijspegels, er is meer dan genoeg te vinden. Om de look af te maken, ga je voor een opvallende parelketting en hang je er ook wat vrolijke figuren in. Kortom: laat die boom shinen!
Lees alles over de mooiste versieringen voor de kerstboom

De dinertafel inrichten

Last but not least is natuurlijk de dinertafel: hopelijk breng je hier heel wat gezellige uurtjes aan door tijdens de feestdagen. En als de tafel helemaal aansluit op een kerst-waardige look, zullen deze momenten alleen maar feestelijker zijn. Zo zien we het natuurlijk graag!

Denk bijvoorbeeld na over het kleurgebruik op tafel: met rood en groen, of zilver en goud kom je al een heel eind. Wat betreft de details: je kunt aan werkelijk alles denken. Kaarsen op tafel, servetten in een kerststijl, serviesgoed en bestek met een luxe look – om maar wat voorbeelden te noemen. Eigenlijk is niets te gek tijdens de feestmaand. Dat wordt dus genieten, met dank aan de prachtige versieringen voor kerst in huis!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply