In veel huishoudens staat de keuken centraal. Het is de plek waar samen ontbeten wordt, waar het gezin samen komt na een lange dag en geniet van een avondmaal. Maar ook de plek waar je vaak gezellig samenkomt met vrienden, of met een bakje koffie bijpraat met familie.

Nu zijn er vele keukenaccessoires die hier een centrale rol in spelen. Een waterkoker, een koffiezetapparaat en kookaccessoires spelen een grote rol in dit centraal samenkomen. Maar een keukenaccessoire die je nog niet in ieder huis tegenkomt is de sapcentrifuge – en dat is toch eigenlijk wel een gemis!

Mogelijkheden van de sapcentrifuge

Zo hoef je namelijk niet altijd met koffie en thee op tafel te komen, een vers huisgemaakt sapje is zeker net zo lekker. Daarbij is het ook nog eens hartstikke gezond. Met een sapcentrifuge heb je in een handomdraai je dagelijkse dosis vitaminen binnen. Maar niet alleen jij, ook je bezoek, partner en kinderen kunnen meegenieten van een huisgemaakt recept!

Snel en gezond

Behalve handgemaakte sapjes zoals appelsap of jus d’orange kun je ook een van de honderden smoothie recepten proberen. Hiermee kun je een snel en super gezond ontbijt op tafel zetten, of even snel een glas vitamines voordat je de deur weer uit vliegt. Het is natuurlijk helemaal leuk om met het hele gezin leuke, gezonde of zelfs gekke recepten uit te proberen. De sapcentrifuge centraal en proberen maar! Met een leuk krijtbord in de keuken kun je dan de beste recepten meteen opslaan voor een volgende keer.

snel en gezond

Pakken van tafel

Een ontbijttafel vol pakken melk en sap staat al snel te vol om nog ontspannen te kunnen eten. Je kan al deze pakken voor geproduceerd sap dan ook gewoon de deur wijzen met de sapcentrifuge. Je kan snel en gemakkelijk super gezonde sapjes en smoothies maken waar een stuk minder vitaminen bij verloren gaan. Een sapcentrifuge heeft voldoende ruimte om met het hele gezin van een sapje te kunnen genieten en kan dus gerust een plekje op de ontbijttafel krijgen.

Voor een druk huishouden

We gebruiken keukenaccessoires om onszelf het leven wat gemakkelijker te maken. Handmatig kloppen met een garde wordt vervangen door een staafmixer en de dagelijkse portie fruit snijden wordt vervangen door de sapcentrifuge. Je kan namelijk gemakkelijk in een paar minuten sapjes voor het hele gezin maken. Of je dit nu als ontbijt serveert of het meegenomen wordt naar school en werk; het is lekker, gezond en helemaal huisgemaakt!

Share.

About Author

Leave A Reply