In ieder huis is er wel eentje te vinden: een tv-meubel. En hoewel het meubelstuk misschien voornamelijk een praktisch doel dient – het bieden van opbergruimte en een verhoging voor de tv – is ook de look van belang! Zeker iets om aandacht aan te besteden. In deze blog delen we de mooiste tv-meubels. Kijk je mee?

Een mooi houten ontwerp

Het mooiste materiaal voor een tv-wandmeubel? Dat is toch wel hout, als je het aan ons vraagt! Zo zien we op onderstaand beeld een prachtig voorbeeld van een tv-meubel van hout. Als je voor kwalitatief hout kiest, zie je dat meteen terug. Zo ga je voor een gevoel van luxe in de woonkamer!

Of je nu voor lichtkleurig of donkerkleurig hout kiest: dat is helemaal aan jou. Een lichte kleur brengt een wat luchtigere look, en met donker hout kies je voor een stoere uitwerking. Kies jouw favoriet!
Mooi: een houten tv-meubel in de woonkamer

Een zwevend tv-meubel

Steeds vaker hangen tv’s aan de muur. En waarom zou je die tafel eronder niet ook laten hangen? Zo sluit het helemaal op elkaar aan! Ook ga je zo echt voor een moderne look: jij gaat duidelijk met de tijd mee.

Zo past dit idee perfect in een minimalistische en moderne woonstijl. Jij kiest namelijk voor een clean uitstraling – en dat is een plaatje in de woonkamer. Zeker als een hangend tv-meubel ook een basic design heeft, is dit plaatje compleet.
Kijk mee: dit zijn de mooiste tv-meubels

Een mooie kleur

Niet alleen het tv-meubel design telt mee, ook de kleur speelt een belangrijke rol! Kijk maar eens op onderstaand beeld: word je niet meteen vrolijk van zo’n gele tv-kast? Wat een blijheid brengt dit naar de woonkamer! Zeker als je het verder rustig houdt in de ruimte qua kleurgebruik, geeft dit een opvallende touch. Maar een combinatie met andere opvallende kleuren is ook zeker een idee.

Kies bijvoorbeeld je lievelingskleur uit. Of ga voor een tint die goed aansluit op de andere kleuren die terugkomen in je woonkamer. Welke kleur je ook kiest: zo ga je echt voor een persoonlijke look en feel! Want dat is wat kleur doet in je huis.
Ga voor een tv-meubel in een opvallende kleur

Een zwart tv-meubel

Hoewel je kunt kiezen voor een kleur, is het juist ook een optie om het rustiger te houden met een tv-meubel in het zwart. Ook echt een plaatje: kijk maar op het beeld hieronder! Ook dit past weer uitstekend bij een minimalistisch en strak interieur.

Om het toch een beetje kleurrijk te houden, kun je gaan voor kleurendetails in het design. Denk aan de kastknopjes in een tint als geel, rood of groen. Om maar wat te noemen! Een ding is zeker: met een zwart tv-meubel zit je altijd goed – daar raak je niet op uitgekeken.
Kijk mee: dit zijn de mooiste tv-meubels

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply