We hebben er allemaal weleens last van in onze woningen: kleding die rondslingert. En dat kan behoorlijk vervelend zijn! Het zorgt voor onrust in huis. Gelukkig hebben we in deze blog een aantal tips op een rij gezet: hoe kun je kleding mooi tentoonstellen in huis? Lees verder en ontdek.

Schoenen in de gang

We beginnen bij het eerste punt in huis waar de boel rommelig kan ogen: de hal! Hier komen we binnen, gooien we onze schoenen en jassen uit en kijken we er vervolgens niet meer naar om. Een gewoonte – en die kun je misschien maar beter afleren.

Kijk maar eens op het beeld hieronder: hier zien we een opgeruimde hal. Dat straalt rust en orde uit! Een heerlijk gevoel om in huis te hebben. Met name de schoenen zijn hierbij het opbergen waard: koop een rekje om ze in te zetten, en laat ze voortaan nooit meer overal en nergens staan. Dat ziet er fraai uit!
Zo houd je het netjes in je hal!

Een mooie kapstok

We blijven nog even in de hal hangen: ook een mooie kapstok is hier namelijk onmisbaar, als het aan ons ligt. Die zien we tevens voorbij komen op het beeld uit de vorige tip. Ook hierbij geldt weer: het is eigenlijk een kleine moeite om ervoor te zorgen dat je spullen voortaan op de juiste plek terechtkomen. En het resultaat is des te groter!

Belangrijk hierbij is om voor een kapstok te kiezen die groot genoeg is voor jouw gezin. Als je een klein gezin hebt, heb je aan een paar haakjes misschien voldoende. Maar jassenverzamelaars en grote gezinnen kunnen maar beter een ruime kapstok in huis halen. Bepaal het aantal haakjes, kies een fraai design: en genieten maar!

Een open rek in de slaapkamer

Het volgende idee is behoorlijk trendy: ga voor een kledingrek, bijvoorbeeld in de slaapkamer! Dit geeft echt een ander beeld dan de dichte kast, en maakt de look dan ook fris en toegankelijk. Perfect om kledingstukken op tentoon te stellen die gezien mogen worden! Maak er een feestje van: stop niet alles weg.

Het kledingrek in de slaapkamer is er in allerlei soorten en maten te vinden. Zo is er een industrieel of modern kledingrek: bijvoorbeeld van metaal, met een basic look. Maar ook het rek van hout ziet er prachtig uit. Het is maar net welke stijl bij jouw interieur past.
Kleding mooi tentoonstellen in huis: verschillende voorbeelden

Een inloopkast: de grote droom

Er zijn veel mensen die ervan dromen: een inloopkast. En wij ook! Natuurlijk begrijpen we dat dit niet zomaar in iedere woning past. Maar wel willen we je op het volgende wijzen: heb je er al eens over nagedacht dat als je een ruimte in huis leeg hebt staan of over hebt, je daar een inloopkast van kunt maken? Wow!

Perfect dus als je nu een rommelkamertje in huis hebt, maar je die spullen bijvoorbeeld net zo goed op de zolder kunt opbergen. Maak jezelf gelukkig met een dergelijke kast. Daar kun je al je kleding en schoenen prachtig in kwijt.

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply