Rolgordijnen zijn heel praktisch in de kinderkamer. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden, hangen niet in de weg en worden niet stoffig. Maar… natuurlijk is het hartstikke saai om er gewoon witte of grijze rolgordijnen te hangen! Daarom vind je op rolgordijnwinkel.nl niet alleen allerlei rolgordijnen voor volwassenen, maar ook een speciale lijn voor kinderkamers. Deze gordijnen zijn een stuk vrolijker en kleuriger!

1. Lichte eekhoorns in de kinderkamer

Dit vrolijke rolgordijn is een prachtige eyecatcher. De afbeeldingen zijn lief vormgegeven in pasteltinten. Ze passen door de gezellige kleurtjes zowel in de jongens- als in de meisjeskamer. Is jouw kind gek op eekhoorntjes, dan kun je deze gordijnen niet negeren.

Rolgordijn met eekhoorntjes

2. Vliegtuigen, boten en auto’s

Zoek jij een mooi rolgordijn voor een jongenskamer? Dan merk je al snel dat daar niet zo heel veel leuke dessins voor te vinden zijn. Dit mooie rolgordijn is perfect voor de jongenskamer, met een design van vliegtuigen, boten en auto’s.

Rolgordijn voor jongens

3. Rolgordijnen in de roze kinderkamer

Is je dochter dol op roze? Dan kun je niet zonder deze leuke roze rolgordijnen! Ze hebben een prachtig roze design met kleine vlindermeisjes. Ze passen goed in de prinsessenkamer, maar zijn ook lief voor de roze babykamer.

Roze rolgordijn voor meisjes

4. Raketten

Wil je een stoer rolgordijn in de jongenskamer, maar liever niet al te opvallend of fel? Dit vrolijke rolgordijn vertoond een rij raketten die klaar zijn om op te stijgen. Het gordijn is licht en is niet te opvallend of felgekleurd, waardoor het ook goed past in een moderne jongenskamer.

Raketten op je rolgordijn

5. Unisex rolgordijn met giraffes

Tot nu toe hadden we specifieke rolgordijnen voor jongen of meisjes. Dit rolgordijn is echter in zowel een jongens- als meisjeskamer erg leuk. De vrolijke felle kleuren passen goed in de Scandinavische kinderkamer, maar ook in de retro kinderkamer.

Mooie giraffen op het rolgordijn

6. Manen en sterren

In de kinderkamer kan het heel prettig zijn om een wat donkerder rolgordijn te hebben zodat het licht buitengesloten wordt. Dit donkerblauwe rolgordijn met manen en sterren houdt de kamer donker, maar heeft wel mooie en vrolijke kleuren.

Manen en sterren op je rolgordijn

7. Stoere auto’s

Een lijstje met rolgordijnen voor de kinderkamer kan natuurlijk niet zonder een rolgordijn met autootjes, speciaal voor stoere jongens. Dit rolgordijn is geschikt voor jongens van alle leeftijden: ook in de babykamer staat dit rolgordijn stoer voor jouw kleine vent.

Rolgordijn met kleine autootjes

Als je weet waar je moet zoeken, zijn er genoeg leuke kleurige rolgordijnen voor de kinderkamer te vinden. Je hoeft dus niet perse te kiezen voor een andere soort gordijnen omdat rolgordijnen saai zijn. Sterker nog, rolgordijnen hebben vaak een mooier design omdat ze strak worden opgehangen. Daardoor zijn afbeeldingen en kleuren altijd goed te zien. Rolgordijnen zijn dus niet alleen praktisch, maar ook erg mooi in de kinderkamer!

 

Share.

About Author

Leave A Reply