Ben jij ook altijd het benodigde gereedschap kwijt als je deze net nodig hebt en loop je weer te graaien in die overvolle gereedschapskist of heb jij ook twee linkerhanden? Gelukkig is er tegenwoordig overal wel een app die je kan ondersteunen. Toch maken wij nog niet lang niet gebruik van de mogelijkheden die onze iPhone ons biedt. Deze vier handige iPhone apps helpen je met klussen en verbouwen.

1.Klussen voor beginners

Heb jij ook twee linkerhanden en toch besloten om de klus zelf uit te voeren? Geen probleem dankzij de Klussen voor Beginners app. Deze app voorziet jou van alle handige tips en stappenplannen bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden in en rondom het huis. De geduldige virtuele klusjesman Mark assisteert jou en legt alle stappen kinderlijk eenvoudig uit aan de hand van foto’s en video’s. Geen klus is meer te moeilijk dankzij de helpende hand van Mark!

2. Waterpas app

Wil je zeker zijn dat je nieuwe schilderij aan de muur kaarsrecht hangt, maar kan je die verdomde waterpas weer niet vinden? Wees gerust en download de iHandy Waterpas app gratis op je iPhone! Deze handige app zorgt ervoor dat je altijd een waterpas bij de hand hebt, waardoor je snel kan controleren of je nieuwe schilderij kaarsrecht hangt.

Ga wel secuur te werk bij gebruik van deze app en houd je iPhone goed vast. Mocht je hem toch laten vallen, kan je je iPhone laten repareren in Haarlem binnen 30 minuten, zodat jij weer snel verder kan klussen.

3. Meten-App

Wist je dat er elke iPhone met een iOS hoger dan 12 een app aanwezig is waarmee je snel en eenvoudig objecten of ruimtes kan meten met de camera van je iPhone? De meten app maakt gebruik van de camera en bewegingssensoren om de metingen precies uit te voeren.

Dankzij de Meten app heb je altijd een liniaal op zak en is geen meetlint meer nodig!

4. Curate app

Wil je toch een extra check doen of je nieuwe fotolijst aan de muur wel mooi staat, voordat je een gat in de muur boort? Dat is mogelijk dankzij de Curate App. Met deze app kun je een foto van je woonkamer maken en je nieuwe fotolijst precies op maat plaatsen waar jij maar wilt. Hierdoor weet je zeker of dat je fotolijst op de juiste plek hangt. Super handig!

Een gat in de muur boren of een schilderij recht hangen is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de hulp van bovenstaande apps. Wij wensen je in ieder geval veel succes, maar pas goed op je iPhone en laat hem niet per ongeluk vallen. Mocht je iPhone toch kapot zijn, maar wil je toch de klus meteen afmaken? Geen probleem en laat je iPhone ophalen voor reparatie in de buurt van Amsterdam als je daar woont, en klaar de klus!

Share.

About Author

Leave A Reply