Vroeger hadden de boerderijen ze allemaal, mooie ruime, warme landelijke keukens. Grote raampartijen brengen veel natuurlijk licht naar binnen. Grote klassieke schuifdeuren brengen verschillende woonruimten samen tot een geheel. De houten balken die het plafond sieren geven het hele huis een warme, aardse vibe. Voeg daar het gebruik van rustieke, natuurlijke materialen aan toe en je hebt een keuken waarbij je in je handjes mag klappen.

Landelijk minus de boerderij

Nu hoef je tegenwoordig gelukkig niet meer in een boerderij te wonen om zo’n mooie landelijke keuken jouw eigen kookpaleisje te mogen noemen. Landelijke keukens zijn namelijk ook gewoon hartstikke hip. De warme nostalgische sfeer wordt helemaal teruggebracht door het gebruik van de juiste kleuren en materialen. Of je jouw keuken nu klassiek of modern ingericht wilt, voor iedere smaak is er een juiste keuken.

Voor de kleine ruimte

Mocht je nu denken, zo’n landelijke keuken, daar heb ik toch heel veel ruimte bij nodig? Kijk dan eens naar dit prachtige voorbeeld waar een kleine ruimte groots wordt gemaakt door een strak design gecombineerd met natuurlijke tinten en zachte kleuren.

kleine landelijke keukenlandelijke keuken met blauw

Modern en toch rustiek

Mocht je die natuurlijke materialen nu heel mooi vinden maar heb je liever een praktische keuken, dan kan dit ook! Zo is bijvoorbeeld deze keuken gebaseerd op het gebruik van kunsstof, met de look & feel van hout!moderne landelijke keuken

Klassiek en landelijk

Heb je een klassiek interieur en wil je een keuken die daarbij past? Een landelijke keuken kan ook klassiek! Het gebruik van natuurlijke materialen zoals onder andere een hardstenen werkblad maken deze keuken behalve ontzettend mooi, ook nog eens heel functioneel. Romantisch, warm en heerlijk om samen in thuis te komen. Met de hele familie om het wooneiland voor spelletjes avond, of heerlijk genieten van een boek met een glaasje rode wijn. Zie je jezelf al zitten?

klassiek landelijke keukeneaccessoires landelijke keukenkraan landelijke keuken

Industrieel en urban

Ook binnen het industriële interieur komt een landelijke keuken goed tot haar recht. Zo trekken Siematic keukens het landelijke groen gemakkelijk samen met de urban feel. Deze keukens staan aan de top als het gaat om innovatie en design. Slimme oplossingen met een continue oog op de praktijk. Door zowel industriële als landelijke elementen te combineren krijgt deze woonkeuken een moderne, maar warme look. Ideaal voor het appartement in de stad!

industrieel landelijke keuken

Uniek voor de kleine ruimte

Het strakke design van de Siematic keukens zorgt ervoor dat ook de kleine ruimte optimaal benut wordt. Gecombineerd met natuurlijke materialen en decoratie (denk hierbij aan planten, kruiden, snijplanken) krijgt de moderne Siematic keuken een warme en landelijke uitstraling.

siematic keukensiematic keuken detailsstrakke siematic keuken

Share.

About Author

Leave A Reply