GettyImages_539016385 (1)Nummer honderd, gemak, plee…

Wanneer het gaat om namen te verzinnen voor het kleinste kamertje in huis zijn we erg creatief. Is het dan niet jammer dat we diezelfde creativiteit niet gebruiken voor de inrichting van dit vertrek? Want het is vaak zo dat de inrichting van het toilet eigenlijk best saai is. Terwijl het kleinste kamertje bij uitstek is geschikt om ‘over the top te gaan’ dus wat let je om er wat leuks van te maken?

Saaie wc?
In de meeste huizen is de wc min of meer een ondergeschoven kindje waar alleen de belangrijke dingen te vinden zijn. En dan ook nog tegen een achtergrond met eentonige kleuren. Als je hier genoeg van hebt is het niet moeilijk om de boel eens flink op te frissen. Verf de muren in een opvallende en sterke kleur of probeer eens behang uit. Het liefst eentje met een mooie print.

Details
Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Dus pak bij het verbeteren van de uitstraling van je wc eerst de details aan. Hiermee worden de accessoires bedoeld. Zo zijn er wc-borstelhouders in alle vormen en kleuren. Ga eens voor design en vergeet ook de zeepjes en het handdoekje niet. En wat te denken van een mooie spiegel?

Mooi uitzicht
Niemand blijft langer op het toilet dan nodig is. Maar waarom zorg je er niet voor dat de tijd die er gebruikt wordt aangenaam is? Zorg dat er iets is om naar te kijken! Een mooie deurposter bijvoorbeeld of een wereldkaart omzoomd door foto’s van wereldsteden.

Ben je een verzamelaar?
Stal je verzamelingen uit in de wc. Hang planken op en zet je giraffes, mineralen, vintage blikken, autootjes neer. Wat je ook spaart alles maakt je wc een stuk interessanter.

Share.

About Author

Leave A Reply