De veiligheid van onze woning, we vinden het allemaal van groot belang. We investeren in veiligheidsbeslag, kierstandhouders en zelfs in camera’s rond het huis. Maar een van de meest gekozen inbraakplek wordt vaak vergeten, namelijk de voordeur. In dit artikel vertellen wij van Deurbeslag-Expert.nl je alles over deurcamera’s en waarom het de perfecte aanvulling is op de veiligheid van jouw woning.

Wat is een deurcamera?

Een deurcamera is een speciale camera die je monteert in je voordeur. In de voordeur wordt een spion gemonteerd, in de spion zit een cameraatje die alles filmt voor de voordeur. De spion wordt verbonden met een scherm waarop jij altijd kunt zien wie er voor jouw voordeur staat.

Digitale deurcamera

Waarom kiezen voor een deurcamera?

Een deurcamera biedt de extra veiligheid die jouw huis verdient. Met een deurcamera weet je altijd wie er voor je voordeur staat, je kunt kiezen voor verschillende soorten deurcamera’s met verschillende specificaties. Zo valt er te kiezen voor een deurcamera met Wi-Fi, deze verbind je met jouw mobiele telefoon zodat je altijd en overal een melding krijgt zodra er iemand voor je voordeur staat. Je kunt dan zelfs op afstand met de persoon communiceren!

Hoe kies je de perfecte deurcamera?

Als je een deurcamera wilt kiezen zijn er meerdere factoren waar je goed rekening mee dient te houden, de belangrijkste zijn:

  • Kijkhoek – de kijkhoek van de camera geeft aan hoeveel je zal kunnen zien op het beeldscherm. Des te groter de kijkhoek, des te meer je zult kunnen zien op het scherm.
  • Belfunctie – Kies je voor een camera met belfunctie, dan kan je via de digitale deurcamera praten met de persoon die aan jouw voordeur staat.
  • Geschikt voor deurdikte – het is belangrijk dat je een deurcamera kiest die je direct kan monteren in jouw voordeur, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Met al deze informatie weet je zeker dat je optimaal kunt relaxen in jouw woonkamer. Mocht je op zoek zijn naar nog meer tips, lees dan ons artikel over het relaxen met een gerust hart in jouw woonkamer, daar bespreken we handige tips om jouw woonkamer direct een stuk aangenamer te maken.

Share.

About Author

1 reactie

Leave A Reply