Hoe je je huis inricht is een erg persoonlijke zaak. Meubeltjes, vormen en kleuren moeten precies bij jou en je manier van leven passen. Toch is het vreemd, dat het vaak precies andersom werkt. We laten ons bij het inrichten meestal vooral leiden door het aanbod in de winkel.

Geen vrije keuze
Je hebt een mooi huis en je probeert je voor te stellen hoe je het gaat inrichten. Je ziet al helemaal voor je hoe het moet gaan worden. Dan ga je op pad, winkel in en winkel uit. Maar nergens vind je precies wat je voor ogen had. Gelukkig zie je wel andere dingen die er ook wel leuk uit zien. Je laat je eigen idee dus maar vallen en gaat voor het op één na beste: je maakt je keuze uit het aanbod dat de winkeliers voor je hebben klaargezet. Omdat we weten dat het zo werkt, nemen we in veel gevallen al niet meer de moeite zelf een voorstelling te maken. Die stap slaan we dan maar over en gaan ons meteen laten leiden door het aanbod in de handel.
478265093
Zelf kiezen!
Als je er even over nadenkt, dan is het toch een beetje vreemd. Het gaat om jouw huis, dus waarom zou je niet met je eigen, persoonlijke ideeën werken? Je laat gewoon je eigen idee op maat maken bij een meubelmaker! Je eigen ontwerp, in de houtsoort en kleur die je zelf mooi en prettig vindt, in de maten die precies passen bij de ruimte, dat is toch veel mooier? De meubelmaker vertaalt al je ideeën in een degelijk ontwerp, hij bespreekt met je wat kan en wat handig is. Je nieuwe meubel, misschien wel een tikje duurder dan de meubelsupers, is helemaal passend bij jou en je huis!

Share.

About Author

Leave A Reply