De badkamer is een ruimte die voornamelijk functioneel is. Iedereen gebruikt hem dagelijks en daarbij staan er voornamelijk meubels in die ieder huishouden kent. Maar dit betekent niet dat iedere badkamer er hetzelfde uit hoeft te zien! De één kiest voor een moderne stijl en weer een ander kiest voor een klassieke look. Eventueel is een combinatie natuurlijk ook mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een modern of klassiek vrijstaand bad bij tegeldepot.nl! Wij hebben zes mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet:

Modern

Bij moderne baden kun je denken aan vierkante vormen, maar voor een bad zijn ronde vormen toch wel erg prettig. Drie voorbeelden van een modern vrijstaand bad:

  1. Wil je een rond bad die toch nog een beetje hoekig is? Dan is dit een goede keuze. Door de vorm is het bad best ruim, wat prettig kan zijn voor bijvoorbeeld wat langere mensen.

Vrijstaand bad hoekig

  1. Ga je toch echt voor de rondingen? Dit vrijstaande pad is dan een goede optie. Je kunt hem in het midden van de badkamer plaatsen, want het model is hier perfect voor. Nog een voordeel is dat je een fijne rugsteun hebt!modern bad
  1. Ben je op zoek naar een apart, maar toch modern ontwerp? Dit ligbad is dan iets voor jou. Door het ontwerp lijkt het smal, maar er is genoeg ruimte door de dunne badrand. Mooi voor in een kleinere badkamer bijvoorbeeld.

Vrijstaand bad

Klassiek

Klassieke baden hebben pootjes en een bolle rand. Een typisch voorbeeld van een echt vrijstaand bad! Enkele voorbeeld van een klassiek vrijstaand bad zijn:

  1. Het eerste bad is typisch klassiek, maar heeft eigenlijk ook wel iets moderns door de symmetrie. Een ideale combinatie voor een mix van klassiek en modern, dus!

Vrijstaand bad

  1. Wil je een echt klassiek vrijstaand bad? Dan is dit ideaal voor jou. Met aan één kant de ruimte om lekker te gaan liggen, want hij heeft een verhoging. Lekker relaxen dus!
  1. Dit vrijstaande bad is eigenlijk een combinatie van bovenstaande baden: laag, maar wel met een mogelijkheid om lekker onderuit te zakken. Handig als je niet kunt kiezen!

klassiek bad

Share.

About Author

Leave A Reply