Ben je op zoek naar DIY projecten om uit te voeren in huis? Yes, daar zijn we dol op: niets is leuker dan zelf aan de slag gaan met items in je woning. Zo beleef je er extra veel plezier aan en heb je iets in huis staan waar je echt trots op kunt zijn. In deze blog laten we verschillende ideeën zien die je met pallets kunt maken.

Het bed

Dit idee heb je misschien al eens voorbij zien komen, aangezien het heel typerend is voor de bohemian stijl. Het bed op pallets! Hiermee ga je echt voor een Pinterest-waardig item in je woning. Kijk maar eens op het beeld hieronder: valt dat niet meteen in de smaak?

Het goede nieuws is: dit is ook nog eens heel eenvoudig te maken! Haal een stel stevige pallets in huis, monteer deze aan elkaar, en schilder ze eventueel in een kleur die gewenst is. Meer hoef je er niet van te maken!
Tof en trendy: een bed van pallets

De bijzettafel

Een subtielere manier om pallets te verwerken in huis is door te kiezen voor een kleiner oppervlakte. Zo leent de bijzettafel zich hier perfect voor: klein maar fijn, en toch opvallend. Dit zien we op het beeld hieronder: je gaat hiermee voor een unieke manier om hout in je woning te verwerken. Een plaatje!

Hoe groot je de bijzettafel maakt, is natuurlijk aan jou! Van een kleine tafel die je naast het bed zet, tot een grote variant die voor de bank staat. Mooi wordt het hoe dan ook! Ook hierbij geldt weer: bepaal welke kleur je de pallets geeft. Laat je ze in de oorspronkelijke kleur, of geef je bijvoorbeeld een lik witte verf?
Pallets in het interieur: multi-inzetbaar voor DIY projecten!

De bank

Niet alleen het bed, maar ook de bank kan gemaakt zijn van pallets. Dit geeft net weer een ander effect! En wat brengt dit een gezellig gevoel in je kamer – een heerlijke plek om te loungen met de hele familie.

Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de tuin is het een mooi idee om voor een bank van pallets te gaan. Ook buiten zorgt een bank als deze namelijk voor een boel sfeer! En zo maak je de look net even anders dan anders – iets waar we dol op zijn.
Uniek en creatief: een bank van pallets

Een kast

Ten slotte tippen we het idee van pallets die je ombouwt tot een kast. Dit vergt wat meer werk, maar is dan ook wel een DIY project waar je enorm trots op kunt zijn! Het grote voordeel dat hierbij komt kijken? Je kunt zo helemaal zelf je kastindeling bepalen – je bent niet langer afhankelijk van afmetingen die vooraf zijn bepaald.

En dat vormt de ideale manier om een kast in huis te halen die helemaal op maat is. Zo passen al jouw items erin! Van de boeken tot de planten, zoals we zien op onderstaand beeld.
Pallets in het interieur: multi-inzetbaar voor DIY projecten!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply