Wij zijn er dol op: quotes! Of ze nu mooi, grappig of ontroerend zijn, ze verdienen een plekje in je huis. En het letterbord is de ideale manier om dat mee te doen. Daarmee breng je je favoriete uitspraken namelijk onder de aandacht op een stijlvolle manier.

Letterborden: je kent ze misschien nog wel van vroeger in de snackbar. Zwart met witte blokletters, waarmee de gehele menukaart aan de muur gehangen werd. Maar vandaag de dag zijn deze borden niet meer alleen in frietkramen te vinden. Ook in je interieur doen ze het heel goed, bijvoorbeeld in de woonkamer, de slaapkamer of de hal. Dan zet je er uiteraard geen menukaart op, maar je favoriete uitspraak.
Letterbord op een plankjeBron afbeelding

Blijven vernieuwen met het letterbord

Je kunt het letterbord vergelijken met andere lijsten die je aan je muur hebt hangen. Posters of foto’s bijvoorbeeld. En eerlijk is eerlijk: we weten allemaal dat je daar na een bepaalde tijd nauwelijks meer naar omkijkt. Je ogen zijn ze gewend geraakt en de lijsten vallen niet langer meer echt op.

Met het letterbord is dit anders. Je kunt er namelijk om de zoveel tijd een nieuwe tekst op zetten. Heb je bijvoorbeeld een nieuw lievelingslied ontdekt, met prachtige lyrics? Een grappige uitspraak van je kids gehoord, waar je maar om blijft lachen? Een boek gelezen waaruit een zin je is bij gebleven? Tijd om een nieuwe quote in je bord te schrijven! Zo blijf je vernieuwen, en wordt die lijst aan je muur nooit saai.
Letterbord in de keukenBron afbeelding

Een persoonlijke uitstraling

Met een letterbord voeg je een stukje persoonlijkheid aan je huis toe. Waar je met een schilderij aan de muur de kunst gemaakt door een ander ophangt, ga je met een letterbord zelf creatief aan de slag. Zo maak je je interieur echt eigen. Het bord is daarbij ook gewoon geschikt voor iedereen die twee linkerhanden heeft!

Daarnaast geeft het letterbord je de kans om herinneringen een plek te geven in je woning. Zo kun je nog regelmatig terug denken aan een mooi moment, dat je niet zomaar zou willen vergeten.
Letterbord in de slaapkamerBron afbeelding

Een elegante stijl

Naast gemakkelijk verwisselbaar en persoonlijk, ziet het letterbord er fraai uit. Het past goed bij de trend om verschillende lijsten aan je muur te hangen, boven de bank bijvoorbeeld. Met het bord doe je dat op een elegante manier, vanwege de basis kleuren zwart en wit. Zo wordt de uitstraling nooit te druk of te veel – wat maakt dat er in ieder interieur een passende plek te vinden is voor het letterbord.

Persoonlijkheid toevoegen aan je interieur op een stijlvolle manier: het letterbord vormt hier een uitstekende manier voor. En dat is natuurlijk een ware top combinatie!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply