Ben je op zoek naar een nieuwe kleur in de slaapkamer? Daar weten wij wel raad mee! Hoewel elke kleur goed kan staan in deze ruimte, is rood toch wel een van onze favorieten. De slaapkamer met rood is zo stijlvol en romantisch! In deze blog geven we verschillende voorbeelden: kijk met ons mee.

Een rode muur in de slaapkamer

We pakken meteen uit: durf te gaan voor rood op de muur in de slaapkamer! Zo ga je meteen voor een heleboel kleur in de ruimte. Zeker als de kleur van de muur nu wit is, ga je voor een wereld van verschil. En dat ziet er prachtig uit! Hoewel je misschien denkt dat het too much is, is daar niets van waar. Kleur mag best!

Wat belangrijk is, is de kleurtint die je uitkiest. We zijn daarbij bijvoorbeeld dol op pasteltinten: die geven een zachte look, waarmee je eigenlijk nooit de mist in kunt gaan. Voor een zacht en lieflijk resultaat. Maar je kunt juist ook kiezen voor een dieprode tint: dat geeft een wat robuustere look. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat!
Zo stijlvol: een rode muur in de slaapkamer

Een rood bedframe

Naast de muur, kun je ook het bedframe in een rode kleur in huis halen. Dat geeft een unieke look: een bedframe in een kleur zien we niet vaak terug. En dat is nu juist een goede reden om daarvoor te kiezen! Laat de boel lekker opvallen.

Op onderstaand beeld zien we een combinatie terug: zowel de muur als het bedframe hebben een rode kleur gekregen. Dat geeft een prachtig effect: de items in de slaapkamer rood sluiten zo goed op elkaar aan. Maar je kunt natuurlijk ook voor een van de twee kiezen, als je het anders wat te veel van het goede vindt worden.
Uniek: ga voor een rood bedframe in de slaapkamer

Rood beddengoed

Ten slotte is het een beeldschoon idee om rood beddengoed in huis te halen. Ook hierbij geldt weer: je kunt gaan voor een combinatie met andere rode meubels in de slaapkamer, of juist alleen voor rood beddengoed kiezen. Alles is mogelijk! En dat is nu juist zo mooi: je kunt het helemaal inrichten naar jouw stijl.

Zoals we op het beeld hieronder zien, wordt er gewerkt met kleuren die goed op elkaar aansluiten. Het rood is de opvallende accentkleur, het groen van de planten zorgt juist voor rust in de ruimte. Dat is een krachtige manier om met kleuren te spelen! En zie je dat het rode kussentje op de stoel ook perfect aansluit? Denk daar goed over na!
Rood in de slaapkamer: stijlvol en romantisch

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply