Je kunt er vandaag de dag niet meer omheen: de kleur roze in huis. Dit is dé ware trendkleur die we op dit moment in de woningen terugzien. No worries: je hoeft niet te schrikken! Het is namelijk niet de bedoeling om meteen je gehele huis een roze make-over te geven. Je kunt juist het best één item uitkiezen, en dat op een mooie manier integreren met de rest van je woning. Daarom lichten we in deze blog uit: de roze bank in huis.

Roze in een lichtkleurig interieur

We beginnen met de kleur roze in het interieur op misschien wel de meest toegankelijke wijze: roze in de lichtkleurige woning. Zoals op onderstaande afbeelding te zien is, gaat het om een woning met witte wanden. Juist dat is wat het zo eenvoudig maakt om dit met een roze bank te combineren: de witte kleur is simpelweg overal mee te mengen! Je kunt hier simpelweg niet de mist mee ingaan. Score!

Dat betekent echter niet dat het er dan ook niet beeldschoon uitziet. Integendeel! De roze bank is zo juist dé eyecatcher in je woonkamer, wat zorgt voor een prachtige look. Wedden dat jij niets liever wilt dan steeds maar weer neerploffen op die fijne roze bank in huis? Een paar zachte kussens erbij – die ook een roze tint mogen hebben! – en de look is helemaal af.
De roze bank in huis: die steekt goed af tegen een lichte muur!

Combineer twee opvallende kleurvlakken

Van de combinatie van het roze met de basic witte muur gaan we nu juist naar het andere uiterste: combineer twee opvallende kleurvlakken! Dat de roze tint opvalt, daar is geen twijfel over mogelijk. Je kunt de uitstraling in de kamer extra speels maken door hier nog een unieke kleur bij te verwerken – wat opnieuw goed mogelijk is op de muur in de ruimte. Kijk maar eens naar de afbeelding hieronder: het roze en het blauw springen er beiden uit!

Op deze manier creëer je echt een unieke look in je woonkamer. Ideaal voor iedereen die flink durft uit te pakken! Een tip hierbij is wel om het verder rustig te houden met de andere items in de kamer – anders wordt het misschien wel erg bont. Door hierbij juist te gaan voor tinten als zwart, wit of grijs, houd je de boel perfect in balans!
Opvallende kleurvlakken combineren in huis: roze en blauw!

Roze combineren met een donkere tint

Van de combinatie van roze met lichte tinten, gaan we nu juist naar een combinatie met een donkere tint. Zo steekt de roze bank in huis op de foto hieronder heel sterk af bij de verdere donkere look in de kamer! Ook zo maak je weer een opvallend meubelstuk van die bank: het maakt daarbij dus niet uit of je ‘m naast een lichtkleurige of donkerkleurige muur zet. Ideaal: dat maakt dat je helemaal bij jouw voorkeur kunt blijven.

De donkere tint aan de wand maakt samen met de vrolijke roze kleur dat het hier gaat om een woonkamer vol sfeer. Echt een gezellige look! Dat past natuurlijk uitstekend bij de woonkamer. En als je goed kijkt, zie je op de achtergrond dat er zelfs is nagedacht over de tint van de accessoires. Door hier te gaan voor roze varianten, past dit weer helemaal bij die bank!
Kijk mee: prachtige voorbeelden van de roze bank in huis

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply