Industriële meubels zijn hip!

De reden waarom industrieel design tegenwoordig zo gewild is, laat zich niet moeilijk raden. Industriële meubelen hebben een tijdloos karakter en passen hierdoor ook goed in je moderne interieur! Bijzonder is ook de wisselwerking tussen het hout en ijzer, dit geeft de meubels een typisch industriële look. Een industrieel interieur kun je herkennen aan donkere tinten zoals zwart, antraciet of donkergrijs en veel natuurlijke materialen zoals hout en/of stenen.

Industriele meubels

Industriele meubels 2

Variatie

Vaak wordt een industrieel interieur al snel te donker, je kunt er dan voor kiezen om een lichte achterwand te nemen van stenen of een betonlook waardoor je meubels er leuk uitspringen. 
Er zijn veel verschillende soorten industriële meubelen. Je kunt kiezen tussen veel verschillende hout soorten of betonlooks, ook kun je kiezen voor meubels met hier en daar een tekst. Er is dus genoeg keus!

Variatie met betonlook                                betonlook meubels

Verder kun je lichte accessoires zoals wit, geel of lichtblauw in je interieur verwerken waardoor het geheel luchtig blijft. Vindt je een donker interieur toch mooier en stoerder? Gebruik dan natuurlijke kleuren zoals taupe, aardetinten en donkergrijs/antraciet.

Materialen

Met een industrieel interieur denk je al snel aan beton, staal, leer en stenen. Je kunt natuurlijk nog veel meer gebruiken, denk bijvoorbeeld aan schuifdeuren met een metalen frame en glas. Geen plek voor een schuifdeur? Geen paniek, een gewone deur van staal is ook gaaf!  

Je kunt het geheel nog wat stoerder maken door fabriekslampen op te hangen. Het geheel van je interieur is nu wat kil en donker. Om je interieur wat warmer te maken kun je afwisselen met warme hout kleuren. Acacia hout is hier heel geschikt voor. Acaciahout is een duurzame loofhoutsoort. De fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven je meubels een degelijke en warme uitstraling.

I love shopping

Ben je nu door dit verhaal geïnteresseerd in industriële meubels of was jij dit al? Dan is er goed nieuws! Er is een super toffe website voor al jouw woonwensen! Neem eens een kijkje op de webwinkel www.houtmijn.nl, en als je de meubels in het echt wilt zien bezoek dan de showroom happy-home gevestigd op de woonboulevard Cruquius. Zij hebben ook een webwinkel genaamd www.happy-home.nl. Als jij op zoek bent naar industriële meubelen is dit dus een echte aanrader. Houtmijn is het magazijn van happy-home dus dit is geen winkel die je kunt bezoeken.

Wij hopen je geïnspireerd te hebben met dit verhaal en hopen dat al je woonwensen uit komen!

Share.

About Author

Leave A Reply